Dita středem pozornosti Miloše, ale hlavně jeho manželky. Že by si Iva z Ulice kompenzovala její žárlivost donášením informací?

Dita středem pozornosti Miloše, ale hlavně jeho manželky. Že by si Iva z Ulice kompenzovala její žárlivost donášením informací?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díky Ivě se Eva dozví o Ditě, která má být novou múzou jejího manžela. Ochotně jí to ve 4290. dílu prozradí. Není to od Ivy taková malá pomsta Ditě za manželovu slabost pro ni? Eva reaguje ohnivým rozhodnutím, že si Ditu s Milošem pohlídá.

Dominika se na Karlu netváří zrovna přátelsky. Což o to, za nevěru ji nesoudí, vadí jí však, že jí celou dobu lhala. Ještě má v živé paměti, jak jí Karla promlouvala do duše, když se scházela a dopisovala si se spolužákem. Moralizovala, odsuzovala a přesvědčovala ji, že dělá velkou chybu. A to Dominika rozhodně nezašla tak daleko jako Karla. Dominika však Karlu zdrží v Coolně a po detailním rozhovoru ji přinutí, aby Štěpánka smazala z telefonu a zablokovala ho. Což také Karla udělá, ale Dominika netuší jeden dost podstatný detail. Karla ví, kde Jakub bydlí a má od jeho bytu klíč. Karla to hezky sehrála, ale sama nevěří, že by to se Štěpánkem takhle lehce ukončila, obzvlášť po tom, co se k sobě nedávno znovu vrátili po prvním nezdařeném pokusu o rozchod.

A co je psáno, to je dáno. Ještě ten samý večer jí Štěpánek volá a Karla s ním koketuje přímo před Kryštofem. To zablokování Karla asi nějak nestihla. Předstírá, že kdosi volá kvůli pojištění domácnosti a že mu může věnovat chvilku času. Štěpánek na druhé straně telefonu vymýšlí lechtivé žertíčky a Karla se tomu přímo u nich v kuchyni blaženě směje, zatímco Kryštof lítá okolo Vojty. 

Lumír se důkladně chystá na další návštěvu Kateřiny. A protože si není jistý dárkem, který Kateřině pořídil tentokrát, zeptá se na názor Venduly, která právě sedí u něj v kanceláři a radí se, jak budou dál fungovat bez Sáry, pokud skutečně odejde. Kromě Venduly tu však je i Pavel. A Vendula má jedinečnou příležitost nasazovat na něj, nepřímo, ale velmi provokativně. Pavel se raději vypaří pod záminkou, že jde zkontrolovat Elišku. Lumírovi Pavel později opravdu poděkuje, že ho dostal do takové šlamastyky. Lumír se mu snaží vysvětlit, že se z toho přece může lehce dostat –⁠ koupí Vendule dárek a je to. 

Iva s Evou se sejdou v hospodě na malé posezení. Jejich muži totiž mají společné podnikání, a tak se i jejich manželky sblížily. A docela si káply do noty. Navzájem si totiž donášejí informace o jejich manželích. Eva líčí Ivě, že Miloše musí hlídat, nebo by se doslova z těch jeho múz zbláznil a má takové podezření, že je nějaká nová na obzoru. Dokonce zaútočí na Ivu, jestli to náhodou není ona. Tuhle informaci jí Iva samozřejmě vyvrací, ale její obavy jí potvrdí. A prozradí, že se jedná o Ditu, jejich bankovní poradkyni. 

Zdroj článku:
  • Autorský text