Ulice bude po čase konečně láskyplná, veselá a vášnivá. Mezi Prokopem a Magdou to zkrátka jiskří

Ulice bude po čase konečně láskyplná, veselá a vášnivá. Mezi Prokopem a Magdou to zkrátka jiskří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír pozve Kateřinu na první opravdové rande, jak má být. Romantika, krásná kytice, večeře. Schůzka, o které sní každá žena. Lumír na to jde pomalu a z úplně jiného konce než Prokop. Ten spatří Magdu ve 4277. dílu jen v ručníku a neodolá pokušení.

Dan přinese Bedřichovi kočku pro rozveselení. Všichni jeho kolegové a kamarádi si totiž vzali do hlavy, že se o něj musejí postarat, když je teď sám. Dělají si o něj starosti. Martin Maléř mu pro změnu přiveze kolo na půjčení. Miloš ho zásobuje tlačenkou a tekutým lékem v podobě piva. Faktem však zůstává, že je Bedřich sám a že se tím skutečně trápí. Na druhou stranu má teď Bedřich volnou cestu k Aničce, která je také opuštěná. Nabízelo by se tedy dát tyhle dva znovu dohromady.  

Prokop přijde Magdě vrátit ortézu, kterou mu vypůjčila na bolavou nohu a přepadne ji zrovna, když se chystá do kina s Tomášem Jordánem, nahou, oděnou jen v ručníku. Projede jím vzrušení a začne Magdu masírovat. Ta totiž měla bolavá záda. Tou projede úplně ten samý vzrušující pocit. Prokop si k sobě Magdu otočí a začne ji vášnivě líbat. Magda se mu úplně poddá a Prokop se zdrží u Magdy v posteli. Magda však pod náplavem velice příjemných emocí úplně zapomene na Tomáše. Ten za chvíli buší na dveře, protože má strach, co se s ní stalo. Magda začne panikařit. 

Nejprve se Magda snaží ze schůzky s Tomášem vymluvit, protože má Prokopa schovaného v koupelně, ale nakonec s ním na večeři jde. Rozhodne se donést porci jídla i pro Prokopa, ale nenajde ho u něj doma. Napíše mu tedy alespoň vzkaz s omluvou na tašku s jídlem, kterou pověsí na kliku. Toho jídla je však škoda, protože bude viset na klice zbytečně. Nikdo ho totiž nenajde, protože Prokop mezitím čeká u Magdy v bytě.  

Dan přijde Sáře na telefony schované v útrobách gauče. Sára se vykrucuje stejně jako se vymlouvala Aničce. Krmila ji pohádkami a dalšími, i když jinými, krmí teď i manžela. Anička totiž přistihla Ričiho a Fógla, jak se vykrádají z domu, kde je bistro a bydlí i Sára s Danem. Sára však nechce Danovi lhát a také tuší, že by měla v manželství velké potíže, kdyby se Dan dozvěděl, co dělá. Rozhodne se tedy s celou tou lží skoncovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text