Milenec dá vdané Karle z Ulice co proto

Milenec dá vdané Karle z Ulice co proto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prohnaný a nedospělý Štěpánek se očividně dobře baví tím, že si s vdanou Karlou pohrává a manipuluje s ní, jak se mu zlíbí. Ve 4275. dílu ji dostane přesně tam, kam chce. Její tchýně tomu pomůže, aniž by cokoliv tušila.

Jakub Štěpánek nevylézá ze svého bytu a zapírá se přede všemi. Nezvedá telefony, neodpovídá na zprávy. Jedinou osobou, kterou touží vidět, je Karla. Ta se však naopak snaží nepřijít s ním do styku. Situaci jí však zkomplikuje Věra, která má o Štěpánka starost. Snažila se mu dovolat, dokonce zašla k němu domů, ale neotevřel jí. Přemluví proto Karlu, aby se za ním zastavila ještě před odjezdem na školení a zkontrolovala, zda je v pořádku. 

Lumírovo namlouvací tempo je tak pomalé, až si z něj Kateřina musí dělat legraci. Nechce ji vyplašit a do ničeho tlačit, což je od něj sice hezké, ale pro Kateřinu úsměvné. Vždyť uběhla taková doba a stalo se tolik nepovedených věcí, že by za každou akci, která jejich vztah posune dál, byla Kateřina vděčná. Člověk se takhle sice má na co těšit, ale aby se tímhle tempem Kateřina vůbec dočkala. 

V Karle se odehrávají smíšené pocity. Na jednu stranu se s Jakubem nechce potkat, aby znovu nepodlehla chemii, která s ní cloumá, na druhou stranu však o něj má veliký strach kvůli Věřiným řečem. Odhodlá se mu tedy alespoň zavolat. Přesně na tohle Štěpánek čeká a v telefonu se naschvál neozývá, aby Karlu donutil se o něj tak bát, že přijde za ním. A to také Karla udělá. Jakub ji vpustí do bytu a dělá jakoby nic. Je nad věcí, krmí Karlu nesmysly o tom, jak se na ni snaží zapomenout prací a předstíráním. Přitom dělá všechno pro to, aby Karlu dostal, kam chce. A to se mu bohužel také povede. Karla tak neodjíždí do Brna, ale zůstává na víkend u Štěpánka. Znovu lže Kryštofovi, znovu ho podvádí. Výčitky ji sice okamžitě přepadnou, ale stejně zůstává s milencem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text