Vanda by chtěla, Karla už nechce. Ulicí budou létat emoce

Vanda by chtěla, Karla už nechce. Ulicí budou létat emoce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda si dobrovolně a ráda ničí život s Luďkem, i když se ji Blanka snažila varovat. I Karla si nedala říct, neposlechla svůj rozum a teď je do mileneckého vztahu namočená až po uši. Ve 4260. dílu však dospěje k zásadní změně ve svém životě.

Zatímco se všichni shánějí po nevěstě, Věra si dává šlofíka v jednom z autobusů. Chtěla si tu totiž dát tajnou schůzku se svým znovumanželem a být s ním alespoň chvíli sama, ale ten si nevšiml zprávy, kterou mu Věra poslala. Nemá vůbec tušení, co pátráním po ní způsobila.

Díky ní měl Jakub Štěpánek možnost přiblížit se Karle a Bruno měl zase možnost vrhnout se na Štěpánka. Každý takový impulzivní skutek však nezůstane bez povšimnutí a následných otázek.

Svatba Věry a Luboše Marečkových zanechala stopu ve všech, kteří se jí účastnili. Nejvíce vzniklý incident vrtá hlavou Kryštofovi. Hned po probuzení se vyptává Karly, proč došlo ke rvačce, ale ta mlčí a mlží. Přitom byla hned u toho. A tak se zeptá Bruna, který mu jen prozradí, že mu Štěpánek leží v žaludku a nerozumí tomu, že na něm všichni tak lpějí. Protože však Kryštofovi neposkytl žádný konkrétní důvod pro jeho zběsilý počin, doporučí mu, aby se Štěpánkovi omluvil. To bude pro Bruna jako červený hadr pro býka. 

Karla zajde za Štěpánkem, aby si ujasnila, proč se objevil na svatbě a ani jí o tom neřekl. Také ho přišla varovat, že se Kryštof zajímá o to, proč se na něj Bruno vrhnul. Karlu před ním popadnou další křeče v břiše, které ji trápí čím dál víc, protože má nervy na pochodu. A tak nějaké předá i Jakubovi, protože mu oznámí, že s ním končí. Jinak klidný Štěpánek, který je stále nad věcí a z Karliných starostí dělá banalitu, tentokrát znervózní a zoufale prosí Karlu, ať ho neopouští. 

Pijavice Vanda. Tak by se dalo nazvat Vandino nadšení pro vztah s Luďkem. Je do něj zamilovaná až po uši, protože v něm vidí nejlepšího muže svého života. Luděk je mnohem zdrženlivější a rozhodně se nedá říct, že by z něj sršela láska. Naopak byl dost rozladěný, když se k němu Vanda přihlásila před Kristýnou a Adamem.

Požádá Vandu, aby jejich vztah prozatím držela v tajnosti. O to samé proto Vanda požádá Marii, které to řekla Jolana. Marie se snaží, tak jako to zkusila Blanka, Vandu před Luďkem varovat, ale ta má klapky na očích a Mariiny údajné pomluvy ji jen vytočí. Hystericky potom vyjede na Blanku, která se jí snaží pomoct, když Vanda klopýtne před domem.

Zdroj článku:
  • Autorský text