Divoká rvačka v Ulici: Kde, kdo a s kým?

Divoká rvačka v Ulici: Kde, kdo a s kým?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Napětí, které by se dalo krájet, toužebná očekávání i velmi vtipné situace, které píše sám život. Takový bude 4259. díl Ulice. A dojde dokonce na vyostřenou potyčku.

Iva Klímová tentokrát obrátí svůj hněv sama proti sobě, protože má pochybnosti, zda ze sebe dává svému manželovi dost. Většinou to je spíš naopak. Ivě se na něm pořád něco nelíbilo a teď se bojí, že by toho Vítek mohl mít dost a hledat pochopení v rukou cizí ženy. Je rozhodnuta využít svých ženských zbraní, aby si manžela naklonila na svou stranu. Cesta k cíli však bude více než trnitá. A celý nápad se nakonec obrátí proti Ivě, dokonce bude nařčena z nevěry, když se do celé věci vloží svérázný Miloš Knobloch

Nastal velký den a Marečkovi mají těsně před svatbou. Veškeré přípravy vrcholí a napětí stoupá. Na oba svatebčany dopadá velký stres a obavy z toho, zda je všechno připraveno, jak má být. A to Věra stále nemá ani tušení, že obřad i oslava se přesunou úplně na jiné místo.

Vyjde Lubošovi překvapení podle jeho představ? I Věře se však povede pořádně překvapit. Štěpánek na svatbě, kde je Karla, Bruno a celý zbytek rodiny, to je povedený kousek, který nezůstane bez odezvy a rozpačitých pohledů, které prozrazují mnoho a alkohol je ještě více umocňuje.

S dalším vypitým lokem Štěpánek nabere větší kuráž a ztracení Věry je pro něj skvělá záminka, jak se přiblížit Karle. Zapomíná však na Bruna, který ho hlídá jako ostříž od první chvíle. Když potom vidí, jak se Jakub sápe na Karlu, odtáhne ho od ní a praští ho pěstí do obličeje. Strhne se taková rvačka, že je od sebe ostatní musejí odtrhnout. 

Blanka má radost z Kristýny, která má za sebou první část maturitní zkoušky. Radost jí však obratem zkazí Luděk, který ji schválně předběhne, aby byl v kavárně dříve než ona. Mají se tu totiž potkat s Kristýnou a Adamem, ale Blanka společné posezení s Luďkem u jednoho stolu nezvládne. Sotva se tedy rozloučí s Evženem před domem, už se do něj zase vrací. A v mnohem pokleslejší náladě, než kterou měla, když byl u ní na návštěvě. Evžen se diví. 

Zdroj článku:
  • Autorský text