Dočkáte se v Ulici: Promění Blanka s Evženem chvilku o samotě konečně v něco víc?

Dočkáte se v Ulici: Promění Blanka s Evženem chvilku o samotě konečně v něco víc?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka se nejprve zdá být v pátek večer odkázána sama na sebe. Nakonec přemluví Veroniku, aby s ní šla do kina. Později se u ní doma dokonce ukáže Evžen. Jak k tomu ve 4245. dílu dojde? A bude se konat romantika?

Vilma ze sebe udělá úplného blázna, když se začne familiárně bavit s Jaruškou v domnění, že s ní její syn randí. Lumír totiž na Jarušku dost často odkazuje, ale také ji před Vilmou pořád schovává. A tak když jde Jaruška okolo bistra, Vilma za ní vyběhne, aby se s ní sama osobně seznámila. Vendula, která je u toho přítomna, bude muset Vilmu téměř křísit po tom, co jí Jaruška řekne. Vilma se kvůli tomu s Lumírem pohádá. Lumír se pak potupně přizná i Ingrid, proč celou dobu lhal. 

Blanka by ráda podnikla cestu na statek se svými dětmi a strávila tu s nimi víkend. Adam ji však za něj i Kristýnu odmítne, protože mají v jejich očích lepší plány, které se více hodí pro jejich generaci. Blanka tak o víkendu zůstává sama. A velkou shodou náhod se u ní Evžen chce zastavit. Není to hříčka osudu?

  

Gábina na tom zrovna není zdravotně dobře. Karle, která potřebuje hlídání, ale pomoc neodmítne. Nemocná Gábina ji ještě lituje, že neví kam dřív skočit, a tak jí Karlíka ráda pohlídá. O Gábinu naopak přijde pečovat Jirka, který se však vzápětí musí otočit a jít do práce. Vystřídá se tak s Gábininými rodiči, kteří se o ni budou strachovat, protože chce odjet do Berlína. 

Vanda se dostane do svízelné situace s financemi, a tak přijme peníze dokonce i od Blanky, se kterou už nechtěla mít nic společného. Peníze se jí však zrovna hodily, a tak pro chvíli zapomněla na svou ukřivděnost. I tak se později nestydí na Blanku a vlastně i Evžena nasazovat před samotným Luďkem, který ji v její nenávisti ještě podpoří a tlačí na ni, ať se nikam nestěhuje a ukáže oběma, jak jí jsou volní. Tihle dva ukřivdění spiklenci se totiž znovu potkávají v kavárně. Jak se však zdá, Blance s Evženem je Vanda a její výraz ještě volnější. I když, jak se to vezme. Mají totiž před sebou večer osamotě. Začnou bohužel na téma Vanda, které přeroste ve vyřizování účtů a romantickou pohádkou neskončí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text