Karla udělá zásadní chybu a Bruno ji načape se Štěpánkem. Co se přihodí v Ulici?

Karla udělá zásadní chybu a Bruno ji načape se Štěpánkem. Co se přihodí v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof je vedle jako jedle. Hledá chyby v sobě a čím víc ho Karla podvádí, tím víc se on snaží jí nadbíhat. Své trápení svěří ve 4242. dílu Brunovi, který ho ujišťuje, že je s ním všechno v pořádku. Zanedlouho bohužel zjistí, že s Karlou to v pořádku není.

I když zcela neplánovaně a vlastně i nechtěně, Iva s nejstarší dcerou Bárou udělají večírek v masérně. Po hádce s otcem se Bára sbalila a Iva vyběhla za ní. Nakonec obě stráví noc v ateliéru a mají možnost si popovídat jako matka s dcerou a postěžovat si na Vítka. A vypít u toho dvě lahve vína. Ráno najde Jitka po příchodu do práce Ivu s Bárou spát na zemi. Ivu bude muset křísit, aby ji tak nenašel i její první klient objednaný na masáže. 

I Karla vstává s těžkou hlavou a s provinilým výrazem se loučí s Kryštofem a Vojtou. V zápětí ji nahání Štěpánek, který ji chce vidět dřív než v domluvený večer. Radost ze setkání s Karlou však Jakuba přejde v zápětí, co ji uvidí, protože drží kočárek s Karlíkem a chce s ním jít na procházku. Štěpánek si však dělal zálusk na úplně něco jiného než na procházku s jejím dítětem. Karla má jediné štěstí, že si Jakuba nepozvala domů, Kryštof se totiž zanedlouho vrací, aby jí nachystal láskyplnou drobnost. 

Blíží se Ančiny narozeniny a Franta ji chce uspořádat oslavu, aby jí zvedl náladu po bolestivém rozchodu se Šimonem. Pozve i Bedřicha s Alicí. Ti kromě dárku pro Aničku budou řešit ještě jiné komplikace. Selže jim ochrana, a tak Bedřich chtě nechtě bude řešit otázku rodičovství. Přece jen Alice s Bedřichem otěhotní? 

Anežka prožívá další zklamání v lásce. Usoudila, že bude nejlepší se s Čendou rozejít, protože ho nemá ráda tak, jak by si Čenda představoval. Za svou upřímnost sklidí nadávky a křik, který předvede Čeněk těsně před tím, než práskne dveřmi od Anežčina bytu.

Nešťastný je i celý zbytek Klímovic rodiny. Ivu mrzí, co Báře Vítek řekl a že odešla pryč z jejich bytu. Vítek je zase smutný z toho, co se mezi ním a jeho dcerou stalo, ale neví, co s tím dělat. Je zklamaný z toho, jaký osud si Bára vybrala. Nakonec sebere odvahu a jde za dcerou, aby si s ní promluvil a přivedl ji domů. Večer tak doma u Klímů zavládne pohoda a smích.

Úplně tu stejnou drobnost jako Kryštof Karle náhodou věnuje i Jakub, který se svého nedočká ani večer, protože se chce Karla sejít jen v Coolně. Zatímco je Karla v Coolně, u Marečků na návštěvě je Bruno. Kryštof se mu svěří, že má z Karly pocit, jako by se jí už nelíbil. A přemýšlí nad svými chybami. Bruno ho ujišťuje, že nic špatně není. To však bude platit do doby, než uvidí svou sestru loučit se se Štěpánkem před jejich domem. 

 

Zdroj:

  • autorský text