Nevěrné holky z Ulice budou mít plné hlavy a ruce práce s maskováním jejich záletů

Nevěrné holky z Ulice budou mít plné hlavy a ruce práce s maskováním jejich záletů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Maskovat nevěru je mnohem náročnější, než si ji odpustit a mít tak čistou hlavu. Jenže Karla s Magdou si nedaly říct, a tak se teď Karla snaží odradit manžela od setkání se Štěpánkem a Magda dělá psí kusy, aby Prokop nebyl na jejich svatbě. Takový bude 4231. díl.

Karla si našla dost špatnou výmluvu pro to, aby se vyhnula domácím intimnostem s Kryštofem, a to bolest břicha. Úplně propadla svádění Štěpánka, a tak na další dovádění nemá ani náladu, ani svědomí. Jenže vzhledem k tomu, že si v minulosti prošla velkými zdravotními komplikacemi právě kvůli bolestem břicha, začne se o ni Kryštof strachovat. A to Karlino svědomí ještě více zasáhne. Výčitky však nepotrvají dlouho, protože se Karla bez ostychu a ztráty času znovu sejde s Jakubem u něj v bytě. Stačí jí k tomu jedna zpráva a hned běží za ním. Tohle dovádění bude Karlu hodně bolet. 

Magda zvažuje odchod ze školy. Důvodem je hlavně Prokop, který souhlasil s tím, že půjde Mirkovi za svědka. Pro Magdu je kombinace obou mužů u oltáře nepředstavitelná. A tak usoudí, že by bylo nejlepší přihlásit se na místo matikářky v jiném městě a vyhnout se tak dalším setkáním s Prokopem. Jeho souhlas svědčit Mirkovi na jejich svatbě však Magda Prokopovi jen tak nedaruje. Mirka se potom doma snaží velmi překvapivě přesvědčit, ať se vezmou co nejdříve a co nejdál od všech. Taková spontánnost jí však není vůbec vlastní. 

Ze Štěpánka je celá Marečkovic rodina jako pominutá. Věrka s ním velmi ráda tráví čas a rozebírá její autorská díla, Kryštof ho láká na pivo, o Karle radši ani nemluvit, jediný Bruno mu nemůže přijít na chuť. A také ví moc dobře proč. Naopak Kryštof nechápe, co proti němu Bruno má.

Škoda, že nemá šestý smysl, hned by mu totiž došlo, odkud Brunovy pochybnosti o charakteru Štěpánka vanou. A charakter má Jakub Štěpánek opravdu zvláštní. Chystá se na domluvené pivo s Kryštofem těsně po tom, co Karla opustí jeho byt, jakoby se nic nestalo. Dokonce Karle nabídne odvoz domů. Tomu se říká hroší kůže. Karla se sice snaží udržet Kryštofa doma, ale marně. Po zbytek večera se tak bojí, co Jakub Kryštofovi řekne. 

 

Zdroj:

  • autorský text 
Zdroj článku:
  • Autorský text