Za hrátky s Jakubem Karla dostane velkolepý dárek. Vanda by si zase pro chvilku s Evženem zlomila v Ulici i nohu

Za hrátky s Jakubem Karla dostane velkolepý dárek. Vanda by si zase pro chvilku s Evženem zlomila v Ulici i nohu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda ne a ne pochopit, že o ni Evžen nestojí a chce o něj soupeřit s Blankou. Navíc se naivně domnívá, že kdyby ho nedobývala, určitě by si Evžen dal říct sám od sebe. Její praktiky připomínají smyšlené milostné scénáře dospívající dívky. Vanda snad ve 4230. dílu ztratila veškerý dospělý rozum.

Vanda si bude vymýšlet scény jako z romantických filmů v domnění, že dá tak Evženovi možnost, aby převzal iniciativu do svých rukou a snažil se o ni. Dokonce si znovu troufne navštívit Blanku, tentokrát však s dalším promyšleným plánem. Udělá však několik zásadních chyb, které Blance odhalí spoustu informací. Naloží s nimi Blanka konečně pořádně? 

Magda s Prokopem se před koncem prázdnin náhodou sejdou v kabinetu. Napětí a nervozita mezi nimi by se dala krájet. Korunu tomu nasadí Otík Puklický, který si nechce dát říct, aby přestal s jejich hlídáním. Magda proto raději opouští kabinet. Setkání s Prokopem ji rozhodí, ale zdaleka ne tolik, jako když jí Mirek doma oznámí, že chce Prokopa za svědka na jejich svatbě. Vždyť to byl koneckonců on, který je dal dohromady. Co na to Prokop?

Blanka sebere odvahu a sejde se s Luďkem, aby s ním dořešila placení pokuty za odstoupení od hypotéky. Má pro Luďka návrh, který jemu však není dost dobrý. Jako by ji chtěl zničit. Blanka se ale nedá a jde do protiútoku. I když ji Adam prosil, aby jeho otci neříkala nic o léku, který mu předepsal a na kterém je nyní Adam závislý, Blanka to Luďkovi zadarmo nedá. A Luděk? Tomu Blanka sebere vítr z plachet a veškeré zákeřné argumenty z úst. Zanedlouho však Luděk chytne druhý dech, který bude hlavně potřebovat na rozmluvu se svým synem a manipulaci s ním proti Blance. 

Karla se ocitne u Štěpánka v bytě, kde mají doladit jejich scénář. Na to, že budou řešit práci, se Karla na schůzku naparádí, jako by šlo spíš o rande. A také ta schůzka jako rande dopadne. Lépe řečeno, zvrtne se skvělým směrem pro Štěpánka, ale velmi, opravdu velmi zlým směrem pro Karlu a její další fungování v rodině i vůči Jakubovi. Výčitky svědomí však trochu zazdí dárek, který Karle vyrazí dech. Doma však svědomí na Karlu udeří v plné síle.

 

Zdroj:

  • autorský text 
Zdroj článku:
  • autorský text