Z Ulice: Odstřihli byste ze života lidi, které znáte celý život, nebo nového člověka, kterému na vás upřímně záleží?

Z Ulice: Odstřihli byste ze života lidi, které znáte celý život, nebo nového člověka, kterému na vás upřímně záleží?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vlastní rodiče, ač sobečtí, nebo šance, ač nejistá, na hezký partnerský vztah? Těžké rozhodování. Před takové bude postavena Gábina ve 4219. dílu těsně po tom, co se vrátí z nemocnice.

Duo Mastný a Pumrová znovu zažijí šok. Opět se u Mileny doma potkají s majorem Hermanem a opět z toho nebudou mít žádnou radost. Spustí křik a nadávky, a to i před Šimonem, kterého právě Jiří Herman vysvobodil z přespání na společné chodbě a ráno ho přišel zkontrolovat, jestli je v pořádku. Mastný s Pumrovou se totiž vrací domů právě v okamžiku, kdy Herman sedí u nich v kuchyni.

Šimon si kromě křiku vyslechne i stížnosti na nezodpovědnost jeho matky. Opravdu jsou to rodiče k pohledání. Jiní by se o svou dceru strachovali a člověku, který pomohl jejich vnukovi, poděkovali. Mastný s Pumrovou se místo toho rozčilují, a když jim Šimon prozradí, jakým způsobem mu Herman otevřel byt, vnímají to jako vloupání, což se zrovna jim může náramně hodit. Jejich vnuka proti Hermanovi očkují a čekají, až se Gábina vrátí z nemocnice domů. Ne však kvůli tomu, aby ji politovali a postarali se o ni, ale aby ji znovu mohli kárat.

Pumrová se do ní pustí hned, co dosedne ke stolu a vyčítá jí, že se jejímu synovi dostatečně nevěnuje a že vše, co se nyní děje, je jen její vina. A tak se Gábina nedá, brání se, a nakonec se rozhodne, že vyklidí pole. 

Kateřina je celá paf, když jí její nová známá Ingrid prozradí, že s Lumírem nechodí, ale pouze bydlí. Diví se totiž tomu, že se chce přihlásit na seznamku a lovit jiné muže, když má doma Lumíra. Ingrid jí vysvětluje, jak se jejich vztah ve skutečnosti má. Svého spolubydlícího Lumíra poprosí, aby jí udělal nějakou pěknou fotku na seznamku, a protože akce budí reakci, obdrží jednu nečekanou i od Lumíra. Žárlí snad Lumír na Ingrid? Uvědomil si najednou, že jí nechce dát až takovou volnost, na jaké se na začátku soužití domluvili?

Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré, protože se Gábina znovu mohla přesvědčit, v kom má skutečnou podporu. Jirka Herman byl totiž ten jediný, kromě Šimona, kdo se upřímně zajímal o její zdraví. Na důkaz jeho starosti se objeví i v salonu s polibkem na rtech. Gábina však bude mít co vysvětlovat Šimonovi, který díky jeho prarodičům obrátí a majora má najednou za tu nejčernější ovci. Gábina si přijde vyřídit účty se svými rodiči a dostane ultimátum. Buď Herman, nebo oni. Jak s tím jejich dcera naloží? 

 

Zdroj:

  • autorský text 
Zdroj článku:
  • autorský text