V Ulici dojde k žádosti o ruku, to si nenechte ujít!

V Ulici dojde k žádosti o ruku, to si nenechte ujít!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Téměř každá žena touží a čeká, až ji její milovaný muž požádá o ruku. Když se tak stane, neváhá pak ani chvíli a s dojetím a někdy i se slzami štěstí řekne své ANO. Magda Procházková je však úplně jiný druh ženy. Nebo by raději své ANO chtěla říct jinému muži? I o Karlu bude ve 4211. dílu obrovský zájem.

Není scenárista jako scenárista. Jakub Štěpánek bere svou práci opravdu svědomitě, leckdy se zajímá až o moc velké detaily. Hlavně ty týkající se Karly, kterou se snažil políbit, a večer k ní přijel vrátit jí rukavici. Tím ale neskončil. Následující ráno jí doveze druhou rukavici a nabídne jí odvoz na kurz a přidá snídani. Až nepřirozeně pátrá po informacích o Karlině vztahu a krizích s Kryštofem a Karle píše v noci zprávy na dobrou noc.

Projekt EKO školy vyšel a Magda zůstává i nadále v týmu i přes nelibost Landové. Tomáš Jordán s Prokopem si ji zkrátka prosadili. A nejen Jakub Štěpánek kupuje dobroty pro ženu jiného muže. I Prokop si vzpomněl na Magdu a koupil jí svačinu. Je k ní více než pozorný a při rozhovoru o jeho rodičích se najednou Magdě hluboce zadívá do očí. Právě totiž dokončil řeč o jeho mámě, která opustila tátu, protože s ním již dále nemohla být. Nebyla s ním bohužel šťastná, a tak šla za hlasem svého srdce. Když to Prokop Magdě vyprávěl, vypadalo to, jako by zároveň mluvil i o ní a Mirkovi. I Magda měla takový výraz a také se na Prokopa upřeně dívala. Vyrušil je až Tomáš Jordán, který vpadl do kabinetu. 

Jako by Magda měla výčitky svědomí kvůli jejím myšlenkám, rozhodne se Mirkovi uvařit svíčkovou s domácím knedlíkem. Mirek ji vychválí až do nebe a z Magdy v té souvislosti vypadne, že to už se může vdávat. A to skutečně může, protože ji Mirek v zápětí požádá o ruku. Magda však jeho ruku hned nepřijme. Naopak si ještě vezme čas na rozmyšlenou a je spíše vyděšená než šťastná. To není typická reakce zamilované ženy, která chce se svým partnerem strávit celý život. 

 

Zdroj:

  • autorský text 
Zdroj článku:
  • autorský text