Lumír a Ingrid v Ulici: Sňatek z rozumu, nebo láska, která teprve vypukne?

Lumír a Ingrid v Ulici: Sňatek z rozumu, nebo láska, která teprve vypukne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ingrid svěřila Lumírovi, že jí nynější způsob dvojího života nevyhovuje. Cestuje mezi Prahou a Málkovem a občas si není jistá, kde je vlastně doma. A vyznělo to tak, že naznačuje Lumírovi, aby to řešil, nebo za ním a Lexíkem nebude jezdit tak často. A tak Lumír začne v 4202. dílu jednat.

I když by Ingrid nemusela být překvapená, přece jen se to z jejích slov nabízelo, Lumír ji svou nabídkou zaskočí. Navrhne jí, ať se přistěhuje k němu způsobem, který zní skoro jako vyznání lásky, ale takové uvážené, přátelské a rozumné. Žádnou vášeň v tom nehledá ani Ingrid, ale vážně o tom začne přemýšlet. Jitce, které se Ingrid přizná, to připadá šílené, aby spolu žili na hromádce jen jako přátelé, ale Ingrid to zní vlastně skvěle. Kývne nakonec na sestěhování se? 

Scenárista Štěpánek se přilepí na Jiřího Hermana a bedlivě ho pozoruje při jeho práci. Hermanovi mladý spisovatel hodně pije krev, ale Karle se díky tomu uleví. Ta se baví pohledem na vytočeného Jiřího a spokojeného Štěpánka, když je přijde zkontrolovat. Chlapi však nakonec najdou společnou řeč u skleničky whisky. Herman dokonce vyměkne a zařídí Štěpánkovi vzrušující akci, kterou si tolik přál.

Mário připravuje pro svou Áju oslavu narozenin s překvapením. Ája si vysnila prsten a žádost o ruku, představuje si jen samou romantiku, ale předvede se jí trochu jiná realita. Do poslední chvíle to vypadá, že se Ája svého okamžiku velkého štěstí dočká, i když jí dort přinese a společně s Máriem zazpívá k narozeninám Sára. Ale nedočká se. Jednu šanci už koneckonců před časem měla, ale tenkrát si jí nevážila a odmítla ji. Teď by dala cokoliv, aby mohla Máriovi říct své ANO. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text