Vzrušující odhalení v Ulici!

Vzrušující odhalení v Ulici!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro opravdovou lásku by člověk udělal cokoliv. Nezáleží na tom, zda ji více dává nebo přijímá, nejdůležitější je, zda je skutečná a vychází z hloubi srdce. Často se ale ti, kteří milují, zklamou, a to právě v těch, kteří jejich lásku přijímají. Hluboká zklamání přijdou v 4133. dílu Ulice.

Milovat své dítě, to je jedna z nejkrásnějších a nejhlubších forem lásky. A taková by měla být upřímná a bez podmínek. Milující rodič tedy nemá sebemenší pochybnosti a důvody myslet si o svém dítěti, že jeho láska až tak čistá není. Růžové brýle však nenosí jen milenci, od narození svých potomků je nasazují i rodiče a nechtějí je za žádných okolností shodit.

Takové brýle má na svých očích i Jolana, která ve své dceři Vandě vidí nevinného andílka, o kterého musí pečovat, a který má jen samé andělské úmysly. Třeba takové, že si půjčí tisíce od Amálky pod záminkou toho, že chce své mámě koupit dárek. To ale Jolana neví a pokud jí to sama Vanda nepřizná, tak se to ani nikdy nedozví. A dárek od Vandy za tisíce asi také neuvidí. Vanda s penězi od Amálky naloží úplně jinak. 

Občas ani není růžových brýlí zapotřebí, aby byl člověk úplně slepý a neviděl, co se kolem něj děje. Říká se, že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje. Takové přesvědčení v sobě nosí i Věra, která svým podezřením nakazí i Luboše. Oba se semknou ve výčitkách proti Karle a její údajné nevěře. Postaví ji před hotovou věc v jejím vlastním domově, do kterého měli vždy dveře otevřené. Kdo ví, zda si je tímto činem nepřibouchnou před nosem. 

Dveře do poklidného pracovního prostředí si svou stížností nejspíše zavře Vítek Klíma. Koučování uspořádané na jeho popud, které mělo rozebrat a vyhodnotit celý tým a jeho fungování, včetně schopností jednotlivců, se obrátí ve prospěch Havelky, který to Klímovi nezapomene náležitě připomenout. Ve Vítkovi se zlomí jeho původní nasazení pro boj za spravedlnost a oči se mu bude snažit otevřít i jeho blízká kolegyně Dita, se kterou si výjimečně dobře rozumí. Pročpak asi? Budete zaskočeni tímto zjištěním. 

 

Zdroj:

  • autorský text