Tyto hvězdy opustily kapelu, daly se na sólovou dráhu a vyplatilo se

Tyto hvězdy opustily kapelu, daly se na sólovou dráhu a vyplatilo se
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hudební kariéru začali společně s kapelou, postupem času se ale odcizili a každý člen si šel svou cestou. Někdo z toho těžil více, někdo méně. Pojďme se podívat na hudebníky, kteří byli úspěšnější sólo.

Robbie Williams – Take That

V roce 1990 začínal s kapelou Take That původně jen jako tanečník. Až postupem času se začínal více podílet na hudbě samotné a začal zpívat. V roce 1995 se pak Robbie Williams vydal na sólovou dráhu jako zpěvák a zároveň tanečník. Těžko říct, zda by dosáhl stejných úspěchů s Take That. Dosáhl několika ocenění Brit Awards a řadí se mezi nejúspěšnější zpěváky v britské historii. Aktuálně mu táhne na 50 a v hudbě nezahálí. Když zrovna doba dovolí, vyráží na koncerty do celého světa.

Justin Timberlake – 'N SYNC

Pakliže jste v období let 1996–2002 prožívali svá teenagerovská léta, pravděpodobně vám na zdi visel (nejeden) plakát 'N SYNC. Po rozpadu slavného boybandu se dali jednotliví členové na sólovou dráhu, ale jen Justina Timberlaka můžeme na pódi vidět i dnes.

Je možné, že si svou slávu udržel i díky vztahu s tehdy největší hvězdou Britney Spears, to ale neznamená, že o jeho talentu nějak pochybujeme.

Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles – One Direction

Boom okolo nové kapely One Direction v roce 2010 byl neskutečný. Podobalo se to časům 'N SYNC a Backstreet Boys. Pětičlenný boyband vydával jeden hit za druhým, přesto se nakonec kapela rozpadla a všichni interpreti šli svou vlastní cestou. Ačkoliv se nadále všech 5 kluků věnuje hudbě, zmiňujeme zatím pouze Zayna, Nialla a Harryho, kteří jsou v současnosti nejaktivnější. 

 

Zdroje: