Tyhle kousky od Pixaru se nikdy nepodařilo zrealizovat

Tyhle kousky od Pixaru se nikdy nepodařilo zrealizovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná někdy taky zazuříte, když se vám v práci nepovede protlačit váš názor nebo projekt. Nejste v tom sami. Někdy se dokonce zrušilo natáčení celovečerního animáku, na kterém pracovaly spousty lidí.

Newt měl podobnou zápletku jako Rio

Tak tohle nevyšlo. V roce 2011 začal vznikat kreslený příběh, který byl plánovaný jako celovečerní trhák do kin. Zápletka? Něco na způsob Adama a Evy, ale ve zvířecím podání. Příběh ukazoval na setkání dvou posledních mloků svého druhu v laboratoři. Ti se samozřejmě měli podle všech očekávaní spářit a přinést tak nové potomstvo.

Byl zde ale jeden problém – naprosto se nesnášeli. Projekt byl nejprve pozastaven, později nadobro zrušen. Ve stejném roce totiž vyšla animovaná pecka Rio. Stejný námět. Místo Newta tak začali tvůrci svou energii směřovat k filmu V hlavě. Vyplatilo se, byl to filmový hit.

zdroj: youtube.com

George and A.J.

Krátký snímek s názvem George and A.J. měl být sequelem oblíbeného animáku Vzhůru do oblak, který vznikl v roce 2009. Mělo tak být navázáno na příběh dvojky hlavních zaměstnanců v domově důchodců z titulní scény.

Nakonec ale studio z animáku realizovalo jen krátký film. Uvidíte v něm, jak jsou ze vznesení domu v šoku a jak se situace dále vyvíjí. Bohužel se celý příběh rozhodně nesetkává s tak propracovanou kvalitou, na jakou jsme u studia Pixar zvyklí. Jde vidět, že kousek zřejmě nedostal tolik pozornosti a financí, kolik by pro rozvinutí pořádného příběhu i kvalitní animace potřeboval.

Ani studio Pixar tak nerealizovalo všechny projekty, které se mu dostaly na stůl. Někdy bylo potřeba odstřihnout celý film, někdy se prostě nedostalo na potřebnou kvalitu a pozornost menších projektů. Například Newt ale dokázal jedno – získal pro svou produkci Peta Doctera, který zde poté představil svůj vlastní nápad: V hlavě.

zdroj: youtube.com