Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky: Známe kompletní seznam účinkujících 8. série

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky: Známe kompletní seznam účinkujících 8. série
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Populární show Tvoje tvář má známá hlas pokračuje. Tentokrát se „starými známými“. Nova nějakou dobu účastníky 8. série tajila, nyní je však seznam hvězd kompletní.

Návrat minulých hvězd

Aktuální 8. série populární show Tvoje tvář má známý hlas se tentokrát ponese v netradičním duchu. Do pěveckého klání totiž proti sobě pošle soutěžící, kteří se již představili v uplynulých řadách.

Další série se okamžitě stala terčem spekulací. Novináři se pustili do neoficiálního odhalování jmen staronových účastníků. U většiny z nich se jim to skutečně již s předstihem podařilo. Nyní máme, zdá se, definitivně jasno o kompletním obsazení.

Čtěte také: Tvoje tvář má známý hlas: Kdo z českých umělců se odmítl zúčastnit a proč

K Ivě Pazderkové, Jitce Boho, Davidu Gránskému, kteří o své účasti sami promluvili, se přidá Hana Holišová, Petr Rychlý i Berenika Kohoutová. Ta se do Tváře vrátila po mateřské pauze a nechala se slyšet, že ji při natáčení prvního dílu sužovala velká tréma. Pochvalovala si však výběr moderátorů (Aleš Háma a stálice Ondřej Sokol).

Už bylo rovněž televizí potvrzeno, že se do soutěže vrátí i Vojta Drahokoupil. Ten byl ze svého opětovného angažování v pořadu nadšený.

Nečekaná jména v soutěži i změna v porotě

Překvapením byla jména Marty Jandové a Alberta Černého. Marta Jandová byla především, jak řekla, potěšená z toho, že se opět uvidí se svými kolegy. Jak ale také oblíbená zpěvačka podotkla, ještě pořád si velmi dobře pamatuje, jak bylo účinkování v show náročné. To její kolega Albert Černý si podle vlastních slov naopak proměny užíval.

Čtěte také: MasterChef: Souboj nejlepších. Proč se v něm neobjeví "ufňukaná Pavlína"

Vrátí se i Marek Lambora a Eva Burešová. Populární pár z konkurenční Slunečné na Primě však tentokrát nebude soutěžit, ale usedne v porotě.

K tomu se Marek Lambora vyjádřil, že ačkoli má na své účinkování v Tváři hezké vzpomínky, momentálně si už neumí představit, že by se postavil mezi svoje kolegy na pódium a znovu si celou show odzpíval. Bodování však podle něj nebude jednoduché, svým kolegům by vždy chtěl dát plný počet bodů, a to bohužel nejde.

Posledním účastníkem Tváře, o kterém se mluví, by měl být Roman Vojtek. Sympatický herec zavzpomínal při příležitosti svého návratu do pořadu především na to, že v uplynulých ročnících mu často byly přisuzovány role žen. Prý je ale hrál vždy rád.