Tvoje tvář má známý hlas 9. řada. Na koho se letos můžete těšit?

Tvoje tvář má známý hlas 9. řada. Na koho se letos můžete těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už od 27. února se mohou diváci těšit na 9. řadu oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas, který poprvé odstartoval na jaře roku 2016. Pořadatelé postupně odtajňují jména soutěžících, chybět nebude například Monika Absolonová

Na jaké nové tváře se můžete těšit?

Dobře známý formát pořadu Tvoje tvář má známý hlas každý rok ozvláštní noví účinkující. Na jejich výběru si pořadatelé dávají záležet a ani tentokrát diváci nebudou o pořádnou zábavu ochuzeni. Která jména už jsou odtajněna? Ví se, že soutěže se zúčastní například herci Václav Kopta a Saša Rašilov. Právě Saša Rašilov účinkování v soutěži velmi dlouho zvažoval a pořadatelé jsou velice rádi, že nakonec nabídku přijal.

Z ženského osazenstva se můžete těšit na Denisu Nesvačilovou, Ivu Kubelkovou a konečně i Moniku Absolonovou. Proč konečně? Právě Moniky Absolonové se tvůrci pořadu dotazují opakovaně nejspíš už od první chvíle, co tento pořad vznikl. Monika Absolonová však nabídku pokaždé s díky odmítla a měla k tomu řadu pádných důvodů.

Monika Absolonová už v pořadu mohla dávno zářit

Jedním z nich byly její ještě malé děti, kterým se chtěla věnovat na sto procent. Tady se není čemu divit. Nazkoušet každý týden nové číslo zabere hodně času. Monika by se tak doma téměř neobjevovala. Dalším jejím důvodem byla neznalost angličtiny, které se obávala. Zdá se však, že děti povyrostly a angličtinu vypilovala, protože na devátou řadu pořadu Tvoje tvář má známý hlas konečně kývla. A vzhledem k jejím rolím v muzikálech se mají diváci na co těšit.

Iva Kubelková potřebovala k účinkování svolení

V deváté řadě tohoto zábavného pořadu bude diváky bavit také Iva Kubelková. Ta však pracuje pro televizi Prima, a tak se svých šéfů musela zeptat, zda může nabídku od konkurenční televize přijmout. Ti naštěstí neměli nic proti, a proto se také Iva Kubelková může pod rukama maskérů proměňovat v řadu slavných osobností.

Denisa Nesvačilová a další odtajnění účinkující

Účinkujících je vždy osm. Zatím se ví o Monice Absolonové, Ivě Kubelkové, Sašovi Rašilovi, Václavu Koptovi a o Denise Nesvačilové. Denisu diváci dobře znají ze seriálu Slunečná, do kterého nečekaně nastoupila a zamíchala dosavadním dějem. Nakonec se ukázalo, že Denisa nebude mít dopad na vztah Týny a Janka, a proto ji diváci do seriálu přijali mnohem vlídněji než na začátku. Denisa Nesvačilová zazářila také ve filmu Přes prsty, ve kterém ukázala, že se s velkým nasazením pouští do každé role. Tak uvidíme, jak si poradí s každotýdenními proměnami v soutěži.

Málokterý divák zatím tuší, že právě Denisa Nesvačilová bude mít v pořadu příbuzenskou posilu a to přímo v porotě. Jedním z jejich členů bude i herečka a režisérka Petra Nesvačilová, která je její sestřenicí.

Kdo usedne do poroty?

Pořad bude opět moderovat osvědčená dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma. Do poroty kromě Petry Nesvačilové usedne také Eva Burešová, tradičně i Jakub Kohák nebo slovenský herec Daniel Dangl, kterého můžete znát z Partičky.

Obsazení je skvostné, ostatně jako každý rok. Tak uvidíme, kdo si zaslouží deváté vítězství v této soutěži. Diváci si možná pamatují, že úplně první vítězkou byla Hana Holišová. S další a další řadou seriálu se k ní přidávali další vítězové, a to v tomto pořadí – Jan Cina, Tatiana Vilhelmová, Berenika Kohoutová, Michaela Badinková, Marek Lambora, Jitka Čvančarová a David Gránský. K němu se při posledním vítězství přidala opět Hana Holišová, protože osmá řada pořadu se nesla ve znamení šampionů z předešlých soutěží.

A kdo další bude soutěžit?

Monika Absolonová, Iva Kubelková, Denisa Nesvačilová, Saša Rašilov, Václav Kopta... ještě tři jména zbývají, aby byl naplněn plný počet soutěžících. Na ta si však diváci budou muset počkat.

 

Zdroj: