Tvoje tvář má známý hlas (7): Vítr z plachet moderátorům i soutěžícím vzala Eva Burešová

Tvoje tvář má známý hlas (7): Vítr z plachet moderátorům i soutěžícím vzala Eva Burešová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová s Přemkem Forejtem zahájili sedmé pokračování zábavné show jako Alicia Keys a James Bay. Eva je jediným členem poroty, který dokáže soutěžící posoudit i po technické stránce zpěvu, a tak nebylo překvapením, že se jí vystoupení povedlo.

Další členové poroty se většinou snaží být vtipní, ale například vtipy Jakuba Koháka jsou po pár epizodách spíš otravné.

Těhotenství Evy Burešové už není žádným tajemstvím a k jeho oficiálnímu zveřejnění použila oblíbená herečka a zpěvačka právě vystoupení s partnerem, kdy v jednoduchých splývavých šatech už přestala schovávat rostoucí bříško.

Nakonec i komentáře moderátorů byly zbytečné. Jak Eva dodala:

Je zaděláno!

Eva (28) dělala s těhotenstvím trochu tajnosti, přestože už před časem se o něm někde zmínila a samozřejmě informace byla hned v éteru.

Svým symbolickým vystoupením v Tváři, kde se dvojice seznámila, tak partneři dali světu najevo, že jejich láska jen kvete a k dětem, které si do vztahu přivedli z minulých vztahů (Eva syna Nathaniela a Přemek dceru Stellu), tak přijde koncem léta jejich první společný potomek.

Možná radostná událost pár posune blíž ke svatbě, kterou už měsíce plánují. Eva na svém instagramovém profilu uvádí, že si své druhé těhotenství chce užít a že to nebudou dvojčata. Pohlaví dítěte zatím prozradit nechce.

Jak to šlo soutěžícím

Saša Rašilov se opět mohl proměnit v ženu a s Daliborem Gondíkem si zadováděli jako Lucie Bílá a Ilona Csáková s hitem Láska je láska. Zpěv jim sice moc nešel, ale evidentně se bavili.

Nikita Machytková byla nachlazená, takže píseň Pepy Vojtka nebyla úplně jejím nejlepším představením a nezachránila to ani výpomoc Ivy Pazderkové.

Do hitů minulé generace zabrousil i Denis Šafařík jako Petr Sepéši, který si s Jitkou Boho v roli Ivety Bartošové zanotoval romantický hit Knoflíky lásky.

Na porotu a ostatní soutěžící nejvíce zapůsobila Denisa Nesvačilová. Vylosovala si extravagantní zpěvačku Janu Kratochvílovou, která v dobách, kdy ještě neměla pocit, že obcuje s mimozemšťany, měla pár velice úspěšných hitů. „Milování za svítání“ k nim rozhodně patří a Denise se vystoupení opravdu povedlo.

Jana Kratochvílová, Zdroj: Pavel Gwud / Nextfoto
Zdroj článku: