Tvoje tvář má známý hlas (4): V rytmu písní, které znáte z filmů, pobaví především Iva Kubelková

Tvoje tvář má známý hlas (4): V rytmu písní, které znáte z filmů, pobaví především Iva Kubelková
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Iva Kubelková měla štěstí, že není 30. dubna. Na první pohled vypadala jako hodně letitá čarodějnice. Zdání ale klame. Nakonec se z ní vyklubal Steven Tyler, leader americké rockové skupiny Aerosmith, a zazářila s hitem „I Don´t Want to Miss a Thing“ z filmu Armageddon.
Iva Kubelková, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

A na pódiu jí to opravdu šlo moc dobře. Samozřejmě dost dobře nemohla zpívat jako originál, ale co chybělo ve zpěvu, to nahradil dojem z jejího vystoupení. V maskérně strávila hodiny a dostala i umělé zuby. Namaskovaná byla dokonale a znovu je třeba smeknout před prací maskérů.

K nepoznání byla i Monika Absolonová, která to na pódiu rozjela s „vypalovačkou“ od Michala Davida. Pro Moniku to bylo trochu více emotivní, protože právě Michal David jí pomohl s rozjezdem kariéry. Na pódiu předvedla kulaté tváře a hustou hřívu, kterou měl Michal David v roce 1987, kdy se objevil Discopříběh. Měla dokonce i ohryzek!

Vítězka minulého kola Nikita Machytková to rozjela jako Beyoncé a všichni porotci jí předpovídají skvělou hudební kariéru, protože v každém pokračování dokáže něčím překvapit. S každým dílem se zlepšuje i Denisa Nesvačilová, která se tentokrát rozvlnila v rytmu Pussycat Dolls z filmu Milionář z chatrče.

Třešničkou na dortu bylo opět vystoupení Vaška Kopty, který minule předváděl Věru Špinarovou. Tentokrát to na podiu rozbalil jako Dagmar Veškrnová (Havlová) ve filmu Co je doma, to se počítá pánové z roku 1980, ve kterém bývalá první dáma křepčí na jevišti jako jezinka v rytmu „Ba Dýdy Bába“ a z povzdáli ji sledují její vyděšení příbuzní. A Václav Kopta v podobné paruce sice nedocílil takové ladnosti jako Veškrnová zamlada, ale jeho provedení bylo určitě stejně zábavné.

Moderování bylo tentokrát na bedrech samotného Ondřeje Sokola, který svého kolegu Aleše Hámu údajně někde před dvěma dny ztratil. Možná si i trochu oddechl, protože Háma minule záviděl Václavu Koptovi kostým Věry Špinarové a převtělil se do Jaroslavy Hanušové a rozhodl se tak už zůstat.

 

Zdroj:

  • autorský článek