Horká novinka: Nový trailer přináší ochutnávku filmu Vem si mě s úchvatnou Jennifer Lopez

Horká novinka: Nový trailer přináší ochutnávku filmu Vem si mě s úchvatnou Jennifer Lopez
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hvězda latinskoamerické hudební scény si znovu odskočila k filmu a hraje superstar Kat Valdez. Parťáka jí bude dělat Owen Wilson, v roli seriózního učitele matematiky Charlieho Gilberta. Určitě nepřekvapí velký příběh lásky.

Můžete se těšit na nepravděpodobný milostný příběh o dvou různých lidech, kteří hledají něco pravdivého ve světě, kde hodnotu každého určuje množství „lajků“ a počet sledujících.

Vem si mě je příjemná komedie odrážející romantiku v podobě, kterou má dnešní doba. Vše se točí kolem celebrit, svatby a sociálních sítí. Příznivci latinskoamerické zpěvačky Jennifer Lopez se mohou těšit na dosud nevydané písně.

Owen Wilson bude tentokrát hrát konečně dospělou a seriózní postavu. Tito dva cizí lidé se rozhodnou vzít a později se lépe poznat.

Kat Valdez (Lopez) je součástí nejvíce sexy vlivného páru na světě po boku nové hudební hvězdy Bastiana. Zatímco jejich hit „Marry Me“ neúnavně stoupá na vrchol hitparád, tito dva se chystají vzít před davem fanoušků na ceremonii, která bude vysílána současně na několika platformách.

Středoškolského učitele matematiky, rozvedeného Charlieho Gilberta (Owen Wilson) přitáhne na koncert zpěváků jeho dcera Lou (Chloe Coleman) a její nejlepší kamarádka (Sarah Silverman). Když Kat během obřadu zjistí, že ji Bastian podvedl s její asistentkou, její život nabere nečekaný obrat a když se zhroutí na pódiu, začne pochybovat o lásce, pravdě a věrnosti. Zatímco se její vysněný svět pomalu rozpadá, hledí z jeviště na cizince – tvář v davu.

Bezradná hvězda se tak ve chvíli šílenství rozhodne provdat za Charlieho. To, co začíná impulzivní reakcí, se promění v nečekaný milostný příběh. Ale zatímco někteří lidé z jejich okolí se činí, aby se ti dva oddělili, ostatní jim lásku přejí a ptají se sami sebe, zda dokážou dva lidé z tak odlišných světů srovnat rozdíly a vytvořit na světě jedinečné místo, ke kterému by mohli společně patřit.

 

Zdroj: