Pobavte se u tipů od diváků Ulice, kteří hádají, jak celý seriál nakonec dopadne

Pobavte se u tipů od diváků Ulice, kteří hádají, jak celý seriál nakonec dopadne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice se na televizních obrazovkách objevuje od roku 2005. Každý všední den tak mohou diváci sledovat své oblíbené postavy. Přitom se neubrání svým malým teoriím o tom, jak seriál skončí. Pojďte se nad některými z nich pobavit.

Zatímco některé divácké tipy jsou úplně mimo,...

Divácké tipy na to, jak seriál Ulice skončí, jsou jen tipy, a proto se není čemu divit, když některé z nich nevyjdou. Jako třeba ten tip, ve kterém diváci hádají, že Vendula kvůli hádce se Světlanou zmizí z Prahy:

Lumír bude podezírat Světlanu z nevěry, vše se vyjasní a Světlana dá kapky Vendule, ta poté dá výpověď v pekařství a odstěhuje se pryč z Prahy. Nyklová zemře na přepracování v pekařství.

Naopak Vendula se v Ulici dobře zabydlela, se svým otcem Lumírem vychází skvěle, provdala se a s Pavlem mají dceru Elišku.

Dalším tipem je ten, že:

Tony unese obě děti od Digi. Herman je zachrání a Tony bude ve vězení. Digi si vezme Hermana a bude s ním mít další dvě děti.

Nebo že:

Tony z vězení nesplatí Coolnu a ta propadne zpět Monice, která ji podaruje Márovi. Mára v Coolně nechá pracovat svého otce Luboše.

Tony opravdu s Digi neskončil, ale také neskončil ve vězení, jak mu diváci Ulice předpovídali. Zatímco Tony založil rodinu s Domčou z Coolny, kterou vlastní a, ve které vše klape, Herman svou životní partnerku stále hledá. Možná jí bude Gábina Pumrová.

Úplně mimo je pak ten tip, že „Dílna shoří, kapela skončí a radnice propadne bulváru. Stejně jako předpověď, že:Kadeřnictví zkrachuje. Adriana si vezme Mickyho. Pešek s Amálkou z toho zemřou na infarkt.

Diváci neměli pravdu ani v tom, když tipovali, že:Všichni Maléřovi zdrhnou do Ameriky, zatímco děda se svou novou partnerkou se odstěhuje zpátky do Loučky. Do Ameriky totiž odcestovala jen jejich dcera Rozina.

Anna Kadeřávková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

... tady se diváci docela (nebo aspoň z poloviny) trefili!

Když předpovídali, že Anička se s Bedřichem rozvede, Bedřich se odstěhuje k Jindře. Franta, Skyler a jejich dítě zemřou po spadnutí letadla cestou do Prahy,“ mohli později jásat nad svým správným tipem, když Anička od Bedřicha nadobro odešla. Bedřich dokonce jednu dobu bydlel s Jindrou, se kterou čekal dítě.

Ovšem ta ho nakonec podvedla s jiným, a i s dcerou od něj odešla. Franta se Skyler určitě nezahynuli při tragickém pádu letadla, ale rozpadl se jejich vztah, což Franta nesl velice těžce. Za Skyler už si však našel náhradu, a to Báru Klímovou.

A tato předpověď se docela povedla

Nejvíce se však diváci do děje Ulice trefili tímto tipem:

Tereza si nakonec vezme Davida. Matěj zbohatne a odstěhuje se do Německa. Ota bude čekat s Hedvikou dítě. Knoblochovi a Ema se odstěhují zpátky do Kašperek, aby nemuseli být s bláznivou Aničkou.

Tereza se opravdu provdala za svého kolegu Davida. Matěj opravdu zbohatl díky tomu, že se mu podařilo rozšířit firmu. S Katarínou a dítětem však zamířili do španělské Barcelony. Ota s Hedvikou opravdu čekali dítě a Knoblochovi se s Emou odstěhovali do Kašperek. Ovšem ne kvůli Aničce. S tou je Eva Knoblochová nejlepší kamarádka.

Které tipy vás pobavili nejvíc?

 

Zdroje: