Tipy na romantické filmy, kterými navodíte pravou vánoční atmosféru

Tipy na romantické filmy, kterými navodíte pravou vánoční atmosféru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdo se na ně nedočkavě těšil celý rok, někdo se už zase těší až budou za námi. Vánoce jsou ale už opravdu za dveřmi a s nimi přichází i pořádná nálož vánočních filmů. Vlezte si tedy pod deku, uvařte čaj a připravte se na romantické vánoční filmy, které vám zvednou náladu a zahřejí u srdce.

Láska nebeská

Tato vánoční klasika na seznamu nesmí chybět. Přestože jste ji už viděli několikrát, stejně se k ní každý rok rádi vrátíte. Společně s hrdiny prožijete téměř deset milostných příběhů, které vánoční atmosféra dělá ještě romantičtější. Navíc vás potěší i hvězdné herecké obsazení s Hughem Grantem, Martinem Freemanem a Keirou Knightley.

Prázdniny

Když si dvě ženy, jedna z londýna, jedna z Los Angeles, řeknou, že po nedávném rozchodu nechtějí být na Vánoce samy, rozhodnou se pro neobvyklé řešení. Vymění si na prázdniny domy. Ani jedna z nich si neplánuje najít někoho nového, chtějí jen na pár dnů změnit prostředí. Když se ale obě seznámí s přátely a příbuznými té druhé, všechno už nejde úplně podle plánu. Kromě jedinečného vánočního příběhu a atmosféry vás okouzlí i Cameron Diaz a Kate Winslet v hlavních rolích.

Vánoční skřítek

Tato vánoční komedie o jednom neposedném elfovi, vztahu mezi otcem a synem a záchraně Vánoc v sobě má kromě legrace, samozřejmě i romantiku. Zatímco se děti budou smát vánočnímu skřítkovi Buddymu a jeho vtipům, vy budete vzdychat nad jeho romantickým vztahem s Jovie.

Last Christmas

Novinkou z minulého roku je tato romantická komedie s Emilií Clarke a Henrym Goldingem. Zoufalá hlavní hrdinka Kate pracuje v obchodě s vánočními potřebami. Je jako magnet na špatná rozhodnutí, má špatný vztah s rodinou a před rokem dokonce balancovala mezi životem a smrtí, když podstoupila komplikovanou operaci. Všechno se ale změní, když potká Toma, záhadného mladíka, který jí úplně změní život. Romantickému vánočnímu příběhu nechybí vtipy, dojemné momenty a nesmrtelný hit Last Christmas od George Michaela.

Holidate

Letošní Netflixová novinka možná překvapí svou neobvyklou zápletkou. Dva nezadaní v podání Emmy Roberts a Lukea Braceyho už mají dost toho, že jsou na svátky pořád sami a dohodnou se, že si celý rok budou navzájem dělat doprovod na všechny sváteční oslavy. Zůstane ale jejich vztah opravdu jenom jako nebo z něj vznikne něco víc?