Thor 4, Black Panther 2 a Ant Man 3 – Co můžeme očekávat ze světa Marvelu

Thor 4, Black Panther 2 a Ant Man 3 – Co můžeme očekávat ze světa Marvelu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Disney zveřejnilo výhled na jejich nové blockbustery pro kinové publikum, a mimo jiné (jako například pokračováni filmu „Fantastické čtyřky“ anebo nejnovější projekty streamovací služby Disney+) jsme se dozvěděli informace o novinkách Marvelovského světa.

Thor 4: Love and Thunder

Již hodně dlouho existují jisté pověsti, ale nyní je to oficiální: Christian Bale se stane padouchem v dlouho očekávaném filmu „Thor 4: Love And Thunder“ od režiséra Taiky Waititiho, jenž se chopil režisérské pozice i v předešlém filmu o severském bohovi. Christian Bale zde bude hrát postavu se jménem Gorr. Jeho povolání má být údajně vrah Bohů, Thor tedy bude ve vážných nesnázích.

Mimo Balea se zde znovu setkáme s Chrisem Hemsworthem (Thor), Natalií Portmanovou (Jane Foster) a Tessou Thompsonovou (Valkýra).

Black Panther 2

Ačkoli by mělo pokračování nejúspěšnější oscarové Marvelovky „Black Panther 2“ přijít do kina již v červenci 2022, přesto Disney zatím nezveřejnil přesnější informace. Duchovní otec Marvelu Kevin Feige ale slíbil, že se bude film více soustředit na představení bájné země Wakandy.

Dal také fanouškům přislíbil, že zesnulého Chadwicka Bosemana v hlavní roli nenahradí jiný herec, tudíž se bude děj točit kolem jiných postav nežli kolem samotného Black Panthera.

Ant Man 3

„Ant-Man 3“ se nyní v anglickém originále nazývá „Ant-Man And The Wasp: Quantumania“. Režii znovu převezme Peyton Reed. Paul Rudd, jehož kariéra začala v slavném sitkomu „Přátelé“, se opět objeví jako Scott Lang alias Ant-Man, superhrdinku Wasp ztvární Evangeline Lilly. Další role patří Michaelovi Douglasovi (Dr. Hank Pym) a Michelle Pfeifferové (Janet Van Dyne).