Sylvester Stallone jako svalnatý žralok? The Suicide Squad nás možná překvapí zajímavým charakterem

Sylvester Stallone jako svalnatý žralok? The Suicide Squad nás možná překvapí zajímavým charakterem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roku 2016 se do kina dostalo první zfilmování sebevražedného oddílu ze stejnojmenných DC-komiksů. „Suicide Squad“ se pyšnil úspěchem v prodeji lístků do kina, přesto byl různými stranami kritizován. Kritika ale nezastavila natáčení druhého dílu, kde nás možná překvapí jeden účinkující.

Stallone jako dabér?

Ačkoli „Suicide Squad 2“ je již nějakou dobu natočený, nyní se zveřejnila fotografie z postprodukce, a tato fotka by mohla být pro fanoušky akčního filmu opravdu ohromující: Sylvester Stallone převzal ve filmu roli. Ale jakou?

Na Instagramu se objevil příspěvek Jamese Gunna (režisér filmu), ve kterém se vyfotil se Stallonem a hovoří o „naší dnešní práci“. Stallone v krátkém videu, které tuto sobotu zaznamenal v autě, taktéž upozorňoval, že byl na cestě ke Gunnovi, aby s ním pracoval na filmu.

Vzhledem k tomu, že natáčení již dávno skončilo, a že v tuto chvíli není v plánu dotáčení, je zřejmá jedna věc: Stallone bude dabovat postavou a v současné době nahrává svou roli ve zvukovém studiu.

Jen jeden charakter se ke Stallonovi hodí

V druhém díle tohoto snímku se má objevit několik nových postav z komiksů. Mezi ně patří i kultovní žraločí muž „King Shark“, kolem kterého zatím krouží malé tajemství. Bylo zjištěno, že postavu (která bude celá vyrobena počítačově) hrál Steve Agee, který v zeleném obleku sloužil jako herecký partner pro zbytek obsazení, ale nakonec nebude on sám slyšet jako King Shark.

Díky hlubokému hlasu je docela pravděpodobné, že Stallone nadabuje kolosálního krále žraloků. Patřil by tak k podivné skupince antihrdinů kolem Harley Quinnové (Margot Robbieová), která se jako jedna z mála postav vrátí do druhého dílu.

„The Suicide Squad“ neboli „Suicide Squad 2“ je velmi volným pokračováním původního filmu. Některé známé postavy se sice znovu objeví, ale v zásadě bude vyprávěn úplně nový příběh.

 

Zdroj: