Tereza Vodochodská, pravá ruka ředitelky Marie Roklové ze Zoo

Tereza Vodochodská, pravá ruka ředitelky Marie Roklové ze Zoo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na televizních obrazovkách Primy můžeme již půl roku sledovat nový český seriál z prostředí zoologické zahrady Dvůr Králové nad Labem s názvem ZOO. V seriálu hrají známé české celebrity, jako je například talentovaná herečka Tereza Vodochodská, která si zde zahrála sexy účetní Moniku. Tereza sice zatím vystupuje ve vedlejší roli a v jednotlivých dílech se neobjevuje tak často, ale má zde svou nezaměnitelnou roli.

Účetní Monika pracuje na sekretariátu zoologické zahrady a společně s asistentkou Adélou je pravou rukou paní ředitelky Marie Roklové. Častokrát ji zachránila od problémů, když si všimla, že jednotlivé faktury tak úplně nesedí. Úhlavním nepřítelem ředitelky Roklové je totiž její vlastní náměstek Libor Brázda, který se chce svými drobnými podvody dostat na její místo. A je to právě Monika, která mu v tom velmi často zabrání. I když nejdříve to bylo vše trochu jinak…

Už od začátku seriálu totiž Monča flirtovala s místním sukničkářem, ekonomem a PR managerem Albertem, kterého v roli ztvárnil David Gránský. Divák tak získal pocit, že mezi nimi dříve došlo i k intimnímu sblížení. A právě díky tomu mu Monika různě nadbíhala a pomáhala jemu a Brázdovi v drobných podvodech. Když ale do zoo nastoupila Adéla a Anička, obrátil Albert svou pozornost na ně a Monika mu přestala pomáhat. Později, když se na něj obě dámy vykašlaly, se Albert snažil opět získat Moničinu přízeň.

Monice to v práci sluší, je vždy perfektně oblečení a nalíčená, a tak s ní opuštěný Albert začne opět flirtovat. I jí však pomalu dochází trpělivost a velmi pravděpodobně se rozhodne vztah s Albertem definitivně ukončit. Uvidíme, co si scenáristé a tvůrci seriálu ZOO pro nás připraví po prázdninové pauze. Zůstane Monika pouze ve vedlejší roli, nebo se jí dostane v seriálu více pozornosti?

Zdroj článku:
  • Autorský text