Tereza Ramba je podruhé těhotná. Narodí se kluk, nebo holčička?

Tereza Ramba je podruhé těhotná. Narodí se kluk, nebo holčička?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od malička chtěla být baletkou, však od tří let navštěvovala dětský taneční soubor Valášek. Přesto se Tereza Ramba nakonec stala herečkou, a to dokonce českou nejobsazovanější. Své příznivce potěšila řadou atraktivních snímků, které se těší velké pozornosti. Jaký je její osobní život a co dalšího pro diváky připravuje?

Nejobsazovanější česká herečka

Česká herečka Tereza Ramba se převážně věnuje televizní a filmové tvorbě, ale nepohrdne ani divadlem. Vystudovala Pražskou konzervatoř a díky tomu, že hovoří plynně anglicky se také mohla ucházet o role v zahraničních filmech. Zahrála si například v britském seriálu Borgia či americkém seriálu The Missing. Za dobu své aktivní tvorby, která začala v roce 2005, si zapsala na třicet rolí. Viděli jsme ji ve filmech Bobule, Rafťáci či Po strništi bos. Za hlavní roli ve snímku Vlastníci získala Českého lva.

Knižní prvotina

Objevuje se i na divadelních prknech – například v Divadle Komedie. Hereckou tvorbou ale její umělecká činnost nekončí, protože v loňském roce vydala svoji knižní prvotinu DobroDruhům, kterou ilustrovala její sestra Sára Voříšková. Dílo je určené těm čtenářům, kteří mají rádi cestopisy, protože Tereza Ramba v něm popsala své vlastní zážitky z cest.

Hereckou tvorbou ale její umělecká činnost nekončí, protože v loňském roce vydala svoji knižní prvotinu DobroDruhům, kterou ilustrovala její sestra Sára Voříšková.

Utajená svatba a druhé těhotenství

Svou svatbu s tanečníkem a akrobatem Matyášem Rambou se jí podařilo před fanoušky utajit. Stalo se tak v roce 2019 po tříleté známosti. O sňatku, kdy se z Terezy Voříškové stala paní Tereza Ramba, pak herečka informovala prostřednictvím Instagramu. Stejnou cestou ohlásila také narození prvního dítěte – syna Mikoláše. V srpnu letošního roku pak médii proběhla zpráva, že Tereza Ramba je podruhé těhotná. Jestli Mikoláši přibude sestřička nebo bratříček, si budeme muset ještě chvíli počkat.

Ať do rodiny přivítají syna nebo dceru, přejeme herečce především zdravé a šťastné miminko, které bude svým rodičům dělat radost.

Zdroj: