Pamatujete si, jak se Leonard seznámil s Penny?

Pamatujete si, jak se Leonard seznámil s Penny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah stydlivého vědce s jeho krásnou sousedkou byl nemalou částí děje seriálu Teorie velkého třesku. Pamatujete si však, jak se Leonard a Penny vůbec potkali? Kdy přeskočila mezi dvěma naprosto rozdílnými osobnostmi jiskra? 

Leonard byl bezpochyby jednou z hlavních postav tohoto seriálu, stejně tak příběh jeho komplikované lásky s Penny, která se táhla celý pořad. Za tu dobu však Leonard s Penny ušli dlouhou a složitou cestu. Než se z nich stal stmelený pár, trvalo to několik řad. Poprvé na sebe tato dvojice narazila hned v první epizodě. Penny se nastěhovala do bytu, který byl naproti tomu Leonardovu, který tam žil s kolegou a přítelem Sheldonem.  

Tito dva muži byli na cestě domů ze spermabanky, kterou navštívili, když na chodbě uviděli otevřené dveře do vedlejšího bytu. Spatřili Penny, novou sousedku, která si vybalovala věci. Už jejich první setkání bylo nesmělé a lehce trapné, jelikož si myslela, že Sheldon a Leonard spolu žijí jako partneři.  

Leonard sám nepůsobil zrovna sebevědomě, protože netušil, co by měl říkat, a setkání s mladou a pohlednou ženou ho zanechalo v rozpacích. Sheldon se mu to snažil hned vymluvit s tím, že u dívky nemá šanci a dělá si falešné naděje. Ještě ten stejný den se však odhodlal a později zaklepal na dveře Penny, aby ji pozval k nim domů na oběd a trochu se všichni seznámili. 

Penny však nejevila o Leonarda přílišný zájem a očividně ho brala jen jako milého a trochu podivínského souseda, a proto se hned nabídl, že jí pomůže, když se jim svěřila s tím, že nedávno prošla rozchodem a u svého bývalého přítele Kurta si nechala televizi, kterou jí nechce vrátit. 

Celá scéna však skončila fiaskem, jelikož se vrátili bez televize, a ještě k tomu bez kalhot, jelikož je Kurt bez problémů přemohl. Penny, která se cítila provinile, nakonec chlapce pozvala na večeři a navázala s nimi tak přátelství. A tak začal příběh tohoto nepravděpodobného vztahu špičkového introvertního vědce a půvabné, přátelské, avšak nevzdělané sousedky.