Tento týden v Ulici: Jirka nadýchal 0,3 promile a Vanda prohrála všechny peníze

Tento týden v Ulici: Jirka nadýchal 0,3 promile a Vanda prohrála všechny peníze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka chtěl pomoct Šímovi, ale dobrý skutek se obrátil proti němu. Teď by mohl přijít o řidičák. Ošklivá hádka se strhla nejen mezi Prokopem a Magdou, ale také mezi Kateřinou a Martinou. Žofka našla úlevu od stresu ve fyzické bolesti a Vanda chtěla obrat kasino, ale odešla s holým zadkem.

Šimon a Jirka se dostali do pěkného průšvihu

Valerie pozvala Šimona na taneční závody v Mladé Boleslavi a nabídla mu, aby jel autem s nimi. Její táta s tím nesouhlasil a námitky vyjádřila i Gábina. Šimon byl odhodlaný zařídit si věci po svém a zfalšoval omluvenku. Jirka jeho plán odhalil a nabídl mu odvoz. Na cestě je ale zastavila policejní hlídka, a protože měl Jirka v těle zbytkový alkohol z předchozího dne, nadýchal jim. Teď mu hrozí, že přijde o papíry, ale Šimona trápí jedině to, že prošvihl taneční soutěž. Za to, jak neustále kope kolem sebe, falšuje omluvenky a lže, ho Gábina potrestala zákazem mimoškolních aktivit.

Prokop a Magda se pořád ještě neusmířili

Prokop se Magdě omluvil a strávili spolu hezkou noc. Snad si myslel, že si uvědomí, jak báječně jim spolu je i bez nějakých zásadních změn. Jenže se mýlil. Magda se s ním chtěla usmířit, ano, ale to neznamená, že zapomněla, co od života chce. Došlo mezi nimi k další hádce, se kterou jim bohužel nepomohly ani Otíkovy a Ireniny rady. Nebylo by nakonec rozumnější se rozejít, když každý chce něco jiného?

Magda a Prokop se prostě neshodnou. Zdroj: TV Nova

Iva panikařila a Žofka se pořezala

Iva balancovala mezi Duškovou a Duškem a panikařila pokaždé, když hrozilo, že by se ti dva mohli potkat přímo v jejím salonu. Dušek si totiž udělal něco s ramenem a potřeboval masáž zrovna ve chvíli, kdy se objevila Dušková. Iva si připadala jako zrádce kvůli tomu, že udržuje kontakt s oběma, ačkoli vlastně nedělala nic špatného.

Žofka zazdila doučování s Michalem, snad proto, že ji opanovaly temné myšlenky. Ve škole se zavřela na toaletě a pokusila se uniknout nahromaděnému stresu tím, že se nůžkami řízla do paže.

Hvězdy zklamaly a Vanda prohrála všechny peníze

Vanda si v horoskopu přečetla, že by měla vyrazit štěstí naproti a riskovat. Ačkoli si tedy slíbila, že už to neudělá, zamířila znovu do kasina a usedla k ruletě.

Hvězdy ji tentokrát bohužel podvedly a ona přišla o veškeré úspory na svatbu, navíc předvedla hysterickou scénu před dalšími návštěvníky kasina.

Netuší, z čeho zaplatí šaty a další potřebné věci. Ke všemu se Luděk rozhodl, že jí udělá radost a posune svatbu na dřívější termín.

Vanda by měla odejít a nevracet se. Zdroj: TV Nova

Spolupráce Kateřiny a Martiny moc nefungovala

Aniž by se poradila s mámou, našla si Martina nového dodavatele čerstvé bio zeleniny, místního farmáře, který má samozřejmě vyšší ceny než dosavadní dodavatel. Martina byla přesvědčená, že se to vyplatí, navíc výrazně pozměnila jídelníček a zavedla italské speciality, opět aniž by o tom zavčas informovala Kateřinu. Není divu, že se mezi nimi strhla ošklivá hádka. Obě jsou vůdčí typy a touží si dělat věci po svém. Kateřina si ale stojí za tím, že její hosté jsou zvyklí na obvyklá, jednoduchá jídla, zatímco Martina by nejradši zcela vyškrtla utopence, smažený květák, sekanou apod.

Zdroj článku:
  • Autorský text