Týden návratů i rozchodů: Bára přiletěla z Izraele, Šimon musel zpátky do školy a Lumír s Kateřinou šli od sebe

Týden návratů i rozchodů: Bára přiletěla z Izraele, Šimon musel zpátky do školy a Lumír s Kateřinou šli od sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tenhle týden se nesl ve znamení četných přesunů a bolestných konců. Adam se rozhodl pro stěhování, Šimon se s jistými obtížemi vrátil do školy. Hádky mezi Lumírem a Kateřinou vyvrcholily rozchodem a Eva odešla z práce. Bára se vrátila z Tel Avivu a rovnou vyrazila s Frantou a Skyler do Amsterodamu.

Adam už má Vandy dost, začal hledat jiné bydlení

Vanda si chtěla z Adama udělat spiklence a přemlouvala ho, aby před Luďkem zatajil její předražené nákupy. To se Adamovi ani trochu nelíbilo, a tak se rozhodl od táty odstěhovat. Vanda se mu omluvila a kladla mu na srdce, aby se ještě rozmyslel. Luďka by mrzelo, kdyby odešel.

Blanka mezitím objevila, že si Adam a Jarka z nějakého důvodu volají, a jemu nezbylo nic jiného, než přiznat, že spolu chtějí začít chodit do tanečního kurzu. Blanka to považuje za skvělý nápad. Její laskavá a spolehlivá sestřička by se tam alespoň mohla s někým seznámit.

Šimon se vrátil do školy, Romanova sestra se mu omluvila

Šimon šel tento týden poprvé do školy. Zvládl to až na druhý pokus, kdy ho doprovodil kamarád Michal. V šatně se Šíma potkal se svými šikanátory. Roman si neodpustil trapnou urážku, pak ho ale nechal na pokoji. Zato Romanova sestra Šimona odchytila na chodbě, aby se omluvila za vše, co mu brácha prováděl. Nabídla mu i kapesné, aby nějakým způsobem vrátila ukradené peníze, to však mladík odmítl.

O pauze mezi vyučováním zanesl na policii dopis, v němž se snažil očistit Jirku. Nechtěl, aby ho vyhodili z práce. Bohužel to asi nepomůže, nicméně Jirka jeho snahu ocenil.

Tahle sympatická holka snad nemůže být Romanova sestra. Zdroj: TV Nova

Lumír a Kateřina se rozešli

Ingrid narychlo odjela do Málkova za nemocným synovcem, ale Vilma si to samozřejmě vyložila jako ústup před Kateřinou. Podle ní paní Dubovská chudáka Ingrid vyštvala. Nastalé dohady vedly dokonce až k náhlému rozchodu Kateřiny a Lumíra. Kateřina si mezi Nyklovými stále připadá jako vetřelec a mrzí ji, že se jí nikdy nikdo nezastal. I Lumír prohlásil, že nemůže Ingrid jen tak vyhodit z bytu a že ji má rád.

Vendule je líto, jak to mezi Lumírem a Kateřinou dopadlo. Zdroj: TV Nova

Eva sekla s prací, aniž to probrala s Milošem

Eva se Aničce omluvila za své nemožné chování v krámku a uznala, že dluží omluvu také Šárce. Zároveň se svěřila s horkou novinkou – dala v práci výpověď. S Milošem se o tom neporadila, jen ho potom dovedně postavila před hotovou věc. Vlastně mu úspěšně namluvila, že se pro spolumajitele prosperující stavební firmy nehodí, aby měl za ženu servírku. A že pro něj bude daleko výhodnější, když Eva zůstane doma a bude mu denně vařit teplé obědy i večeře.

Skyler a Franta vyrazili do Amsterodamu i s Bárou

Skyler nelitovala toho, k čemu došlo mezi ní a Františkem, ale on by byl mnohem radši, kdyby bylo všechno jako dřív. Prostě se to nemělo stát. Nechce se rozcházet s Bárou, která se právě vrátila z Izraele. Skyler si však zničehonic usmyslela, že musí co nejdřív vyrazit za Chrisem, protože se jí už hrozně stýská. František nechtěl, aby se kodrcala sama autobusem, a samozřejmě také toužil vidět synka. Báru naštvala představa, že by Franta odjel hned po jejím návratu, a tak vymyslela plán – do Amsterodamu pojedou všichni tři společně!

Zdroj článku:
  • Autorský text