ZOO: Těhotenství prasklo. Jaká bude reakce Ilonky a Marka?

ZOO: Těhotenství prasklo. Jaká bude reakce Ilonky a Marka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O tom, že lhát se nemá a že se vám to může ošklivě vymstít, ví Viky Janečková už své. Postava, kterou hraje v seriálu ZOO je sice oblíbená, ale zároveň má nepěknou vlastnost si vymýšlet různé lži, které jí všemožně komplikují život.

Jednou její tajností je i to, že je těhotná – už to ale nemůže dál skrývat a musí s pravdou ven. Jak bude reagovat její kamarád Marek a paní Lišková?

Viky Janečková už v seriálu ZOO lhala mnohokrát. Jediné, co se jí dá přičíst k dobru, je fakt, že nelže proto, aby lidem škodila, často je to právě naopak. Viky je až příliš dobrosrdečná a několikrát zalhala nebo nepřiznala pravdu, aby ostatním neublížila. Třeba když nechtěla žalovat na děti Petra Kříže, které se namočily v rybníce. Ben se Sofií si na Viky vymysleli lest, že Ben spadl do vody, a Viky tam bez okolků skočila ho hledat. Ben se jí potom posmíval ze břehu, že to byl jen žert. Viky ho za trest vykoupala taky, ale když na to doma přišla řeč, Viky se rozhodla Bena neprásknout.

Když si její kamarádi Marek a Vojta vymysleli historku o jejím dvojčeti Lady X/Alex, taky se rozhodla pravdu neříct, protože se chtěla za jinou identitu schovat. Od začátku seriálu také kryje identitu její kamarádky Sid, která kvůli práci v ZOO vystupuje pod identitou Aničky Novotné. I když by toho mohla Viky zneužít, nikdy Aničku neprozradila.

Jenže u Lady X se jí vše vymklo z rukou. Viky se zamilovala do soudce Petra Kříže, jenže ten jí nemiloval jako Viky, ale právě jako zpěvačku Alex. Aby s ním mohla Viky strávit několik dní a nocí, vydávala se za ní a navázala s Petrem milostný vztah. Když si uvědomila, že by to mezi nimi nejspíše nefungovalo, rozhodla se Alex zbavit a poslat jí do Ameriky. Jenže Petr po Alex touží dál, snaží se jí pomocí detektiva vypátrat a zkontaktovat. Kromě toho všeho ale navíc Viky zjistí, že je s Petrem těhotná.

Přejde Marka úsměv?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jak z toho lhaní teď ven? Viky se snaží na Lady X zapomenou a vymazat jí ze života. Protože už je ale zamotaná v síti lží, když Petr básní o Alex, Viky aby nevypadala jako chudinka, která nikoho nemá, vyhrkne, že má přítele - kamaráda Marka. Vše se opět komplikuje a Viky musí hrát i to, že je ve spokojeném vztahu se svým nejlepším kamarádem. Ten se do ní jako naschvál začne zamilovávat a Viky si najednou není vůbec jistá, kdo by byl lepší volbou – zda spolehlivý a loajální Marek, který je nejlepším kamarádem, nebo pravá láska Petr, jejichž vztah je ale hodně komplikovaný?

Viky se bude muset rozhodnout rychle, protože brzy se o jejím těhotenství dozdí právě kamarád Marek a také hospodyně Petra Kříže – paní Lišková. Ilonka pracuje společně s Viky u Křížových a s Viky si vytvořila skoro až mateřské pouto. Co řekne Viky na to, že čeká se svým zaměstnavatelem dítě?

Určitě se jí bude snažit přemluvit, aby Petrovi řekla pravdu o sobě, Alex, a hlavně o dítěti. A co kamarád Marek? Pochopí, že už kvůli dítěti patří Viky k Petrovi a nechá jí volnou cestu za její pravou láskou? Nejen odhalení těhotenství, ale i to, že Viky konečně Petrovi přizná pravdu se v seriálu již blíží a reakce Petra i ostatních bude jistě překvapením pro mnohé diváky.

Zdroje článku: