Konečně první známka života: První, hned pětiminutový Teaser na „Jurský Svět 3“

Konečně první známka života: První, hned pětiminutový Teaser na „Jurský Svět 3“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli pandemii se natáčení a zveřejnění poslední epizody dinosauří ságy zkomplikovalo. V „Jurském Světě 3“ si T-Rex, Raptor a ostatní dinosauři chodí po naší civilizací. Pro naladění na nový film se nyní objevil jakýsi prolog s působivými obrázky dinosaurů.

Celkem 6. film s dinosaury

Než se „Jurský Svět 3“ dostane do kin, budeme si muset ještě chvíli počkat. Nejnovější dinosauří dobrodružství lze na velkém plátně očekávat až od 9. června 2022. Režisér Colin Trevorrow si tedy řekl, že zkrátí čekací dobu pětiminutovým prologem, který nás má připravit na nadcházející blockbuster. Jak z posledního dílu víme, pronikli dinosauři do naší civilizace, ostrov již není, a tak si musí obří ještěři zvyknout na nové životní prostředí, které si ale dělí s takovým divným malým dvounohým tvorem (s námi lidmi).

Premiéru měl tento krátký prolog ve vybraných kinech, nyní je ale dostupný i online.

Co se děje v prologu?

Prolog začíná v dávné minulosti, na konci druhohor. Pozorujeme divoce žijící dinosaury, od dlouhokrkých Brachiosaurů až po Triceratopse. Mocný Tyrannosaurus samozřejmě nesmí chybět, i když zde není králem masožravců – ve velmi krátkém boji je smrtelně zraněn větším dravcem (podle vzhledu a velikosti by se mohlo jednat o Giganotosaura, i když by se s T-Rexem v realitě nikdy nesetkal).

 

Po geniálně využitém velikonočním vajíčku (komár, jenž saje krev zabitého Tyrannosaura) se ocitneme v naší civilizaci, kde námi všemi již milovaná samička Tyrannosaura z franšízy Jurského parku běží v lese, jen aby později trochu zničila autokino.

Tento prolog ale podle všeho není oficiální součástí filmu (měl to být původní začátek, ale režisér nakonec natočil druhou verzi začátku), jedná se tedy pouze o menší lahodný předkrm před konečným filmem. Níže se na krátkou scénku můžete podívat sami.

 

 

Zdroj: