Syn Oldy Farského Jakub převrátil Farským život vzhůru nohama

Syn Oldy Farského Jakub převrátil Farským život vzhůru nohama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Může Jitku Farskou ještě u manžela něco překvapit? V případě záletníka Oldy určitě. Ale nejedná se o další milenku, nýbrž o nemanželského syna Jakuba, o kterém Jitka nevěděla. Jak by také mohla, když o něm nevěděl ani Olda?

Syn Oldy Farského Jakub má v pubertě co dělat

Syn Oldy Farského Jakub Ulice, kterého hrál Richard Zevel, se ve své pubertě rozhodně nenudil. Puberta si sama o sobě vyžádá spoustu energie. Co teprve, když se dozvíte, že muž, kterého jste celou dobu nazývali tátou, váš táta není? Přesně to se stalo Jakubovi, který má příliš bujnou fantazii. Možná i díky ní mohl celou nově vzniklou situaci ustát. Koneckonců měl, co chtěl.

Vždyť on sám, respektive spolu s Lídou Farskou (herečka Jana Birgusová) svého pravého otce hledal. A našel ho právě v Oldovi Farském, což logicky způsobilo velký třesk v celé rodině Farských. Všichni do jednoho byli překvapeni.

Dokonce i Olda Farský, který si fakt, že by mu některá jeho milenka mohla zplodit syna, ani nepřipouštěl. Jenže stalo se! Ale proč mu o tom Tamara Elliot v podání Markéty Hrubešové neřekla?

Zcela určitě by ho to stálo manželství s Jitkou Farskou. O to možná ani Tamara nestála. Ta se s Oldou krátce stýkala a potom se provdala do Anglie. Vzala si bohatého muže, a tak jí k výchově syna nejspíš vůbec nic nechybělo. Jenže pomyslela na to, jak toto tajemství časem přeroste v obrovský problém?

Ilona Svobodová - Jitka Farská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vlídné přijetí do rodiny se nekonalo

Po odhalení tedy Jakub začal částečně fungovat v rodině Farských. V jeho věku bylo potřeba najít a upevnit si svou identitu a jak by to mohl udělat bez toho, aniž by poznal svou skutečnou rodinu? Ne všem to ale bylo příjemné. Zatímco Olda Farský a Lída Farská Jakuba přijali, Jitka a její druhá dcera Monika se k situaci postavili o dost chladněji. S Jakubem komunikovaly, jen když musely. To samozřejmě Jakub ihned vycítil, a tak se u Farských necítil úplně nejlépe.

Další rána pro Jitku Farskou

Nejvíc to však zase odnesla Jitka Farská (Ilona Svobodová)která veškerou svou energii vložila do toho, aby udržela manželství, z kterého si však Olda dělal holubník. Že někdo ujede a má milenku, to se v krizi může stát, ale aby se to stávalo opakovaně? To se stávalo hlavně Jitce, která by možná udělala nejlépe, kdyby se s Oldou rozvedla už po první odhalené nevěře.

Jenže Jitka se rozhodla vydržet a místo, aby se jí to vyplatilo, sklízela pravý opak – tentokrát v podání nemanželského syna Jakuba. Jitka Farská měla v seriálu Ulice jednu dobu opravdu naloženo. A Jakub? Ten se k situaci postavil, jak nejlépe uměl. Poznal svého pravého tátu a o to mu prakticky šlo ze všeho nejvíce.

 

Zdroje: