Proč vlastně Světlana skončila v Ulici?

Proč vlastně Světlana skončila v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Světlanu známe z Ulice jako pracovitou ženu, výrazný je po letech i její přízvuk, který si přinesla z Ukrajiny. Roli Světlany na sebe převzala česká herečka Tereza Bebarová.

Světlana měla v seriálu Ulice úspěšnou hereckou kariéru, poprvé se v nekonečném seriálu objevila už v roce 2005, stala se rovněž starostkou a manželkou Lumíra Nykla, spolu s Lumírem měli dítě Alexe, kterému říkali Sašenko.

Smrt Světlany přišla velmi náhle, s Lumírem měli do posledního momentu velké plány, až se náhle zjistilo, že u Světlany došlo k mozkové smrti a při životě ji drží pouze přístroje. Lumír byl do poslední chvíle přesvědčen, že se Světlana ze všeho dostane. 

Proč však došlo k tak náhlému odchodu známé herečky?

Mezi fanoušky se začali šířit konspirace, proč tomu tak je. Herečka Tereza Bebarová v té době začala účinkovat v soutěži Peče celá zem. Pravděpodobně za vše mohli neshody uvnitř štábu, TV pořad Peče celá zem se stal velmi úspěšným, a to i díky moderování Terezy. Jistý zdroj ze zákulisí uvedl, že právě úspěšnost seriálu vadí štábu seriálu Ulice

Mezi jednu z dalších možností patřil fakt, že si scénáristé s rolí Světlany nadále nevěděli rady. Nedokázali totiž Světlaně najít vhodnou zápletku, aby se postava a děj nadále vyvíjeli. 

Tereza Bebarová se rovněž snažila domluvit na zmenšení rozsahu Světlany v seriále, aby se mohla naplno věnovat své rodině. Jak si určitě většina z věrných diváku vzpomene, Světlana se dostala rovněž do vězení a také se na čas odstěhovala do Málkova.

Její postava se tak v seriálu Ulice začala objevovat jen sporadicky, což vedlo k problémům v rodně Nyklových, přece jen byla Světlana klíčovou postavou v této rodině.

Zřejmě všechny tyto události vedly k tomu, že se scénáristé rozhodli Světlanu nechat zemřít. Jak sama herečka Tereza tvrdí, seriálu obětovala celý svůj život, dokonce prohlásila, že znali její sexuální život.

Václav Svoboda - Lumír, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Role Ukrajinky Světlany si u televizních diváků získala velký obdiv. Herečka Tereza Bebarová však svůj odchod z Ulice vnímá jako nedobrovolný, ačkoliv na internetu kolují zprávy, že toto rozhodnutí přišlo po vzájemné dohodě.

Každopádně se herečka vyjádřila ke konci svého účinkování tak, že je to prý osud. Tereza však nemá pouze kariéru herečky, ale také dabérky, nadabovala spoustu rolí v seriálech nebo i ve filmech.

Odchod oblíbené postavy určitě mrzí spoustu skalních fanoušků, nicméně i tyto události tvoří celý děj. Tereza účinkovala v seriálu dlouhých 15 let. Ulice se pro ni tak stala klíčovou etapou v její herecké kariéře.

 

Zdroje: