Nejromantičtější svatby v Ordinaci v Růžové zahradě

Nejromantičtější svatby v Ordinaci v Růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svatby v seriálech jsou situace, na které se většina seriálových fanoušků opravdu velmi těší. Nejinak tomu bylo zajisté u fanoušků seriálu Ordinace v růžové zahradě. 

Radka a Rosič 

Tato svatba byla rozhodně jednou z nejromantičtějších a nejdojemnějších svateb v Ordinaci v růžové zahradě, a to i přes to, že si tento pár nakonec ANO neřekl. Tato (ne)svatba měla vše, co má pohádková svatba mít. Zámek, nádherné šaty, obrovská spousta hostů a krásná hudba. A nakonec i to ANO padlo, jen si ho neřekla Radka s Rosičem, ale Bibi s mladým Márou. Radka Rosičovi utekla od oltáře s Vojtou, který si pro ni na poslední chvíli přisel.

Celá tato situace byla o to dojemnější, že se jednalo o poslední díl, který byl vysílán klasicky na televizních obrazovkách. Potkali jsme zde mnoho tváří, které už v Ordinaci nehrají a celou atmosféru podtrhla úvodní píseň, zpívaná přímo panem Žbirkou a Ivou Frühlingovou. Kromě svatby nás tak dojímalo celé toto rozloučení se seriálem. V době vysílání tohoto dílu ještě většina z nás nevěděla, že se seriál bude nadále vysílat alespoň na VOYO.

Andrea a Petr 

Na svatbě Petra s Andreou je nejromantičtější celý jejich příběh. Jejich cesta k sobě byla dost krkolomná. Poznali se v době, kdy byla Petrova přítelkyně a matka jeho syna Gábina v psychiatrické léčebně a nevypadalo to s ní vůbec dobře. Její zdravotní stav se však zlepšil a vrátila se tak Petrovi do života. A tak se z jeho života rozhodla odejít Andrea. Naštěstí ale po nějaké době a krizových událostech vše dobře dopadlo a Andrea s Petrem se dočkali krásné svatby, která byla naplněná opravdovou láskou. Bohužel je rozdělila smrt Andrey.

Lucie a Darek 

Lucie s Darkem sice neměli svatbu příliš velkou, ale o to krásnější díky silné lásce, kterou mezi sebou měli. Pro Lucii to ani zdaleka nebyla první svatba, ale zodpovědně můžeme říci, že na této svatbě jí to slušelo opravdu nejvíce. Nádherná nevěsta v krásných šatech, které oči zdobí štěstí a láska. Svědky jejich sňatku byla pouze jejich nejbližší rodina. Bohužel toto manželství dopadlo poměrně tragicky. Ke konci jejich dějové linie jsme mohli vidět nevěru, vraždu, vězení a rozchod. 

Pavla a Vladimir 

Tato svatba sice nebyla nejromantičtější, ale rozhodně byla nejoriginálnější. To, že měla nevěsta místo svatebních šatů krásný bílý kalhotový kostýmek, by nebylo ještě nic zvláštního. Ta největší zvláštnost ale přišla díky jejich synovi, který si pro ně přichystal velmi originální překvapení. Nechal je katapultem vystřelit do vzduchu. Tato svatba se tak tedy stala snad nejoriginálnější seriálovou svatbou a byla napínavá nejen pro diváky, ale zajisté také pro představitele hlavních aktérů.  

Zdroj článku:
  • Autorský text