Survivor Česko & Slovensko 2023: Zpověď odpadlíků o šikaně, drogách a namyšlených celebritách

Survivor Česko & Slovensko 2023: Zpověď odpadlíků o šikaně, drogách a namyšlených celebritách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý z účastníků reality show šel do soutěže s tím, že chce zažít dobrodružství a někteří se netajili, že jedou vyhrát. Právě dvaadvacetiletá atletka Tereza si hodně věřila. Na ostrově si však nestihla ani vybalit a už byla zase doma. Soňa doplatila na důvěřivost a neschopnost se domluvit.

Tereza Schejbalová (22) se uvedla jako velký fanoušek soutěže, jenže si neodnesla ze sledování to nejzákladnější, a to je strategické myšlení. Trochu naivně si myslela, že upřímnost bude oceněna, jenže to se v této hře může vymstít. Měla v plánu moc nevyčnívat, ale nechtěla být ani nejslabším článkem. Předpokládala, že v pravý čas ukáže, že je silná bojovnice. To už nedostala příležitost a nechala se vyřadit pětapadesátiletou Ludmilou, která je od začátku u Rebelů považována za nejméně užitečnou hráčku. Ale stále je na ostrově.

Dvojice hráček, které se na ostrově neohřály: Tereza a Soňa, zdroj TV Nova

Letos se mluví o tom, že jsou v soutěži silné ženy a možná si leckdo myslel, že právě mladá sportovkyně by mohla mít velkou šanci fyzicky i psychicky náročnou soutěží projít až do finále. Přece jen u sportovců se počítá s disciplínou, odhodlaností a soutěživostí.

Tereza v rozhovoru pro Nova.cz zmínila, že vyřazení vzala vcelku dobře. Jen jí trochu vadí negativní komentáře ke své osobě. Ale s tím přece musela počítat.

Přestože se na ostrově ani neohřála, určitě na ni udělala dojem organizace realizačního týmu, užila si cestování lodí i safari busy.

Ke vztahu s Martinem, který ji poslal do duelu, se už vyjadřovat nechtěla. V pořadu to vypadalo, že téma, které na kmenové radě otevřela, ji vlastně poslalo do duelu, ale Tereza tvrdí, že už to s Martinem řešila před kmenovou radou, byla si s ním promluvit a on jí do očí řekl, že ji do duelu pošle. Debata na kmenové radě už podle Terezy nešla ovlivnit. To je ten paradox této soutěže, že hráč, který ve čtyřiceti letech myslí v soutěži jen na to, aby se to líbilo mamince, dokáže vyšachovat ze hry mladou silnou holku. Martin má strategii. Odpornou a zbabělou, ale zatím mu vychází.

Trochu zbytečně Tereza své vyřazení svádí na zranění, kdy měla údajně přiškrcený nerv a brněla jí ruka. Tak podle toho, co ukázal dosavadní průběh show, tak postarší Lídu bolí nejspíš celý člověk, takže brnění ruky zase tak velké znevýhodnění nebylo. Lída byla prostě jen soustředěnější a méně nervózní.

Zhrzená Soňa už tak v pohodě nebyla

Jako druhá opustila ostrov Soňa, čtyřicetiletá fitness influencerka. Soňa si oslabila svou pozici u Hrdinů zraněním, které ji na pár dní vyřadilo ze hry a podle některých soutěžících se jí mělo bolestivé zranění vracet. Pro kmen tak začala být nepotřebná, ale pomyslné „hřebíky do rakve“ si zatloukla až po prapodivném výstupu s Karolínou. Holky se měly podle Soni domluvit na společném postupu proti pokerové hráčce Báře, která je šikanovala, ale Karolíně se to rozleželo v hlavě a běžela se „kamarádit s Bárou“ a Soňa tak vypadala jako ta, která proti Báře Karolínu štvala. Kmen tomu moc nerozuměl, ale když už Soňa byla u ostatních v povědomí jako ta s tím kolenem, tak se duelu nevyhnula. Prohrála s Karolínou Krézlovou.

Domů se jí moc nechtělo, ale ani slzičky nepomohly. Soňa se tak rozhodla naházet na své bývalé spoluhráče v médiích trochu špíny. Upozornila na šikanu a také na to, jak se někteří hráči nestyděli otevřeně mluvit o drogách a steroidech. Trochu si rýpla, že takové zásadní věci se do sestřihu nedávají. Některé hráče, jako Andreu a Vaška označila za namyšlené celebrity, které na ni ani nepromluvily. Je to však jen její tvrzení. Zrovna Vašek Matějovský je podle diváků pohodář, který nevyhledává konflikty a má velkou fanouškovskou základnu. O tvrzení zhrzené Soni si musí udělat obrázek každý sám.

Někteří diváci se jí zastali, že měla vypadnout Karolína, která se napřed tvářila jako kamarádka a potom Soňu elegantně potopila, ale Survivor si žije svým životem a diváků se na nic neptá.

Zdroje článku: