Survivor Česko & Slovensko 2023: Žhavé drby a malá ochutnávka z 19. epizody

Survivor Česko & Slovensko 2023: Žhavé drby a malá ochutnávka z 19. epizody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Středeční epizody nejsou tak zajímavé, jako čtvrteční, kdy se vyřazuje. Navíc, diváci se nedočkali ještě ani sloučení a moderátor oznámil, že v neděli má poslední den ve střižně a Survivor je u konce. To ubírá trochu na atraktivitě show a začne se řešit, kdo se vykrmil na hotelu a kdo hrál do konce.

Trochu lesku ubral reality show i vyřazený Filip, který popsal Survivor jako mnohem oddechovější zážitek než ten, který si odvezl z Farmy, kterou na Slovensku vyhrál. Podle jeho slov je v Survivoru všechno vyumělkované, když někdo chytí rybu a kamera u toho není, musí znovu do vody a předstírá lov na kameru, podstatné momenty ve vysílání chybí a podobně. Nicméně v nové epizodě byly některé zajímavé momenty. O jeden se postarala Johanka, která k překvapení všech promluvila o tom, proč nemohla soutěžit ve druhém souboji o odměnu tak, jak by chtěla. 

Johančina intimni zpověď

Letošní ročník je podle názorů ze sociálních sítí považovaný za hodně nudný a diváci se začali ztrácet hlavně v okamžiku, kdy se začala řešit genderová stránka hry. Odstoupení Jirky, který byl sice nenáviděný, ale dělal show, také samotnému pořadu moc nepomohlo.  

46. Den 

U Hrdinů se Andrea vychloubá, jak ostatní převezla skrytou imunitou. Pokud ale budeme věřit Filipovi, který tvrdil, že o Pítrově skryté imunitě všichni věděli a předpokládali, že by ji Andrea mohla zdědit, tak potom to asi zase tak velké překvapení na kmenové radě být nemohlo. Andrea také na kameru zmínila, že Pepa podle ní hraje úplně špatně, protože se nesnaží zbavit se konkurence, která ho bude ohrožovat po spojení kmenů a volí si jednodušší cestu. 

O budoucnosti se mluví i u Rebelů, kde už Kristian všem leze na nervy a Žaneta začíná hledat způsob, jak se udržet ve hře. Pátrá, kdo by mohl být její spojenec.  

První souboj o odměnu 

Hry začínají být tak nudné, že už nemohou být zábavné ani pro soutěžící. Zase se sbírali míče naslepo a odnášeli do košu. U Rebelů se do všeho hrnul Martin a nic mu nevyšlo. I jeho zásluho tak odměna opět skončila u Hrdinů. Projeli se ve čtyřkolkách a konečně se dočkali vysněné pizzy. 

Druhý souboj o odměnu 

Přetlačovaná nebyla úplně férovou soutěží, protože Hrdinové mají jídelníček jako na hotelu s plnou penzí, zatímco u Rebelů dochází i kokosy. Navíc tři silní svalovci u Hrdinů dávali tušit, kdo bude silnější. Chudák Johanka své přiznání inkontinence moči oplakala, ale zřejmě měla potřebu ostatním vysvětlit, proč nemohla zabrat jako ostatní. 

Zajímavý byl okamžik, kdy Žaneta našla herní výhodu. Do sloučení má možnost na kmenové radě někomu vzít hlas a použít ho jako svůj druhý hlas. To by mohlo Rebelům trochu zkomplikovat plány. Žaneta není hloupá a přijde na způsob, jak ve hře zůstat.  

Sladkou odměnu si opět vyhráli Hrdinové a k tomu dostali i telefonáty z domova. To nakonec nepřineslo hezké zakončení dne, protože Pepa se dozvěděl, že mu zemřel děda.  

Smutná zpráva spojila celý kmen

Pája s Karolínou se ještě pod rouškou tmy sešly, aby si promluvily o další hře. Pája usoudila, že by se měly snažit dojít do sloučení a předpokládá, že v ten okamžik si půjdou ti nejsilnější hráči po krku a ony budou vlastně neviditelné. Je také docela možné, že přijde zásah s vyšších míst, že se třeba opět někdo nemůže vyřadit. Asi by to nikoho nepřekvapilo. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský text