Survivor Česko & Slovensko 2023: Podle Tomáše Zástěry jde o zábavu pro lidi, kteří se rádi dívají na utrpení jiných lidí

Survivor Česko & Slovensko 2023: Podle Tomáše Zástěry jde o zábavu pro lidi, kteří se rádi dívají na utrpení jiných lidí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Loňský odpadlík ze Survivoru Tomáš Zástěra se podrobil drsné kokosové dietě pouze 39 dnů, ale díky své kamarádce Zorce Hejdové, která se mu starala o sociální sítě, se stal hodně populárním a oblíbeným moderátorem. Ještě o něco slavnější byly jeho oranžové trenýrky.

Právě tyto obyčejné trenýrky se díky dobře odvedené publicitě staly tak trochu symbolem loňského ročníku této reality show. Tomáš je na sobě měl během pobytu v Dominikánské republice prakticky pořád a díky výrazné barvě na sebe poutal pozornost. O trenýrkách se psalo i poté, co se vrátily z exotiky domů a vydražil je za jeden milion korun, které za ně zaplatil Leoš Mareš. Peníze šly na charitu, ale jak teď vyplynulo, Leoš si zatím trenky do šatníku nezařadil a jsou stále v držení Zástěry.

Zástěra využil zvýšeného zájmu o svou osobu a připravil pro fanoušky Survivoru šestnáctidílný seriál o současném dění na ostrově. Přestože sám musel ostrov opustit ze zdravotních důvodů, nasbíral dost zkušeností a odvezl si silné zážitky. Teď se o ně chce podělit a také trochu zkoumat letošní soutěžící.

Obrovská chyba

Tato hláška zaznívá pravidelně v komentování děje v kmenech i během soutěží z úst moderátora Novotného. Tentokrát ji použil například v okamžiku, kdy Soňa a Filip během soutěže poztráceli dva pytlíky z tyče, což je hodně zdrželo.

Tomáš označil za obrovskou chybu okamžik, kdy si Vašek Matějovský vybral jako jednu ze dvou možných užitečných věcí mačetu. Ta podle Tomáše vcelku na nic není a jde s ní tak otvírat kokos nebo sekat tenké větvičky. Přitom Hrdinové si mohli zvolit sekeru, která je mnohem praktičtější, dají se s ní sekat i větší kusy dřeva a zároveň může posloužit jako kladivo na zatloukání. Mačeta vedle sekery vypadá podle Zástěry jako příborový nůž vedle dokonalého švýcarského kapesního nože.

Host pořadu – Vláďa Čapek

Vítěz loňského ročníku Vláďa Čapek, zdroj: TV Nova

To potvrdil i Vláďa Čapek, který byl prvním hostem pořadu. Vláďa uvedl, že se po soutěži jeho život rychle vrátil do zaběhlých kolejí. Výhru investoval do bydlení a udělal si radost výletem do Legolandu, na závod F1 a překvapivě si nadělil dovolenou v Dominikánské republice, po které se mu trošku stýskalo. Dokonce pobýval nedaleko oblasti, kde se točila reality show.

Vláďa zatím nemá favorita na letošního vítěze, protože na to je moc brzy. Myslí si, že se vítězství musí jít naproti a že by to letos mohla vyhrát i žena, protože z castingu se do soutěže dostaly i velice silné a odolné ženy.

Vztahová mapa

Tomáš má v plánu dělat pravidelně vztahovou mapu, protože sociální hra je stejně důležitá jako dobrá fyzička a štěstí v soutěžích.

Nepříliš dobře se uvedla u Hrdinů Barbora Mlejnková, která debatovala o tom, zda se dají brambory vařit celé a jestli to netrvá 6 hodin. Obezřetnější by měla být i Soňa Sedláčková, která se vydala sama na průzkum okolí. To většinou ostatní nemají rádi, když se někdo na delší dobu vzdaluje. Určitou nevýhodu má podle Zástěry i fotbalista Švanci, který chrápe. Naopak plusové body má Petr Havránek za založení ohně.

U Rebelů je jasné, že Ludmila Puldová mladším soutěžícím leží v žaludku. Považují ji za fyzicky slabou. Ludmila si také nenechá hru organizovat a jen těžko by se dala zmanipulovat. Lehké to podle Tomáše nebude mít ani Martin Konečný, který má slovník dlaždiče, a navíc se pasoval do role chytráka.

Určitě zajímavé bude sledovat, jak dlouho vydrží první vzniklá aliance, kterou tvoří Žaneta, Tomáš a Jiří.

Zdroje článku: