Survivor Česko & Slovensko 2023: Jirka pochopil, že vítr ve hře změnil směr. Pítr se diví, že nedostal vzkaz od Gábiny

Survivor Česko & Slovensko 2023: Jirka pochopil, že vítr ve hře změnil směr. Pítr se diví, že nedostal vzkaz od Gábiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už 33 dní, co se bojuje o přežití a minulá epizoda trochu zamíchala silami v kmenech. U Hrdinů se řeší, že Kulhy byl vlastně rád, že odešel. U Rebelů Jirka řve a ostatní se snaží mu vysvětlit, že taková výměna oslabila jejich kmen. On ale nikoho neposlouchá.

Žaneta, stále na obláčku zamilovanosti si myslí, že má teď u Hrdinů silného spojence. Tomáš to však vidí jinak a hraje hru. Teď za Hrdiny. Jirka je ve svém otravovaní stále vytrvalejší. Už mu zůstal vlastně jen věrný Adam, který za ním běhá zmateně jako pejsek. Jirka chce vyřadit Švanciho. Tvrdí, že do týdne by odešel sám, protože je zesláblý. Nakonec mu ale zase něco v hlavě přeskočí a začne být už zase úplně upřímný. Švanciho, Martina a Johanky se musí zbavit, protože jsou to silní hráči. Že by chtěl soutěže vyhrávat s Adamem?

Kristian ho nazval psychopatem. Žaneta se jen směje a zastává teorii, že je dobré Jirku mít, protože nenávist všech se obrací k němu, a tak má klid.

Souboj o odměnu

Hraje se o jídlo od maminky. Předtím se ovšem zase rozebírá Tomášova schopnost zmanipulovat hlasování kmene tak, aby mu to vyhovovalo. Ondřej to nazval jako moment ve hře, na který se nezapomíná. Ke slovu se dostal Kristián a potom opět dlouze Jirka. Už to začíná být trochu otravné.

V soutěži se sbíraly krabice a házelo se na terč. Z nějakého důvodu Rebelové nedali k házení na terč Švanciho, který to umí, ale házela Žaneta a Martin, takže Hrdinové měli výhru v kapse a vypadá to, že jim začínají, po dobách bídy, žně.

Kmen Hrdinů | Zdroj: TV Nova

U Rebelů jsou ještě pořád najedení, takže se prohra tak moc neřeší. Žaneta se najednou začíná stavět do výraznějšího postavení a tvrdí, že v alianci s Tomášem byla v trojici nejsilnějších hráčů. Možná by se chtěla postavit do čela Rebelů. Švanci naopak chce zůstat trochu v ústraní. Nechce být šéfem jen tak, ale rád by si své postavení zasloužil.

U Hrdinů Andrea chce od Pítra vysvětlení. Na kmenové radě ji totiž před odchodem do duelu dal do batohu svou skrytou imunitu. Chtěl, aby měla nějakého žolíka, kdyby vypadl. Imunitu si sice po návratu zase vzal, ale Andreu mrzelo, že se jí nesvěřil v okamžiku, kdy ji našel. Myslela si, že mají důvěrnější vztah. Na druhou stranu, Pítr za to má nějaký ten plusový bod, mohl si klidně imunitu nechat v batohu.

Pítr s Andreou se nakonec shodnou na tom, že by měli být do sloučení kmenů co možná nejvíce neviditelní, jako je třeba Pája.

Druhý souboj o imunitu

Hrálo se jen na jeden bod a Johanka se, bohužel, zasekla na skládačce. Jídlo, pití a namluvené vzkazy z domova si užili Hrdinové. Konečně se i Filip trochu odvázal a ostatní hodně pobavil svým tancem. Hned je sympatičtější.

Jen Pítr byl zklamaný. Čekal vzkaz od Gábiny a místo toho se ozval hlas bratra. Že by Pítr vůbec netušil, jak Nova prezentuje na obrazovce jeho vztah s Andreou?

Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • https://voyo.nova.cz/porady/5986-survivor,
  • autorský text