Survivor Česko & Slovensko 2023: Jirkovo velké představení a smutný odchod jednoho z nejsympatičtějších hráčů

Survivor Česko & Slovensko 2023: Jirkovo velké představení a smutný odchod jednoho z nejsympatičtějších hráčů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtrnáctá epizoda byla plná emocí. Hlavně Jirka opět dostal tolik prostoru, že to vypadá na cílenou akci divákům znechutit oblíbenou reality show. Pítr možná po minulé odměně popřemýšlel, proč nedostal vzkaz od přítelkyně Gábiny. Moderátora Ondru čekala situace, kterou ve hře ještě nezažil.

U Hrdinů panuje ještě pohodová nálada z posledních vyhraných bojů a řeší se Filipův tanec, kterým všechny přítomné dostal do kolen. Filip, který působil jako hodně uzavřený člověk, se konečně dokázal uvolnit a dobrá nálada mu vydržela ještě dlouho po mejdanu. I Kája má najednou lepší náladu a tvrdí, že ji hra baví stále více a více. Pítr se vyznal na kameru, jak moc mu chybí Gábina. Snaží se své přítelkyni na dálku dát vědět, že ta pozornost, kterou má od bývalé přítelkyně, není z jeho strany vyžádaná, ale jen využívá Andreu jako přátelskou duši.

Zdroj: TV Nova

U Rebelů je stále vše o Jirkovi. Kulha zmiňuje, že Jirka už dělal nábor do aliance i u něj, což je zarážející, když tvrdil, že se chce bývalých Hrdinů zbavit. Všichni jsou z jeho chování zaskočení, protože už dávno nad přívalem emocí ztratil kontrolu a hádá se s každým, kdo nedostatečně oceňuje jeho plány. Jirka není hlupák a moc dobře chápe, že už není v bezpečí. Představa, že by se měl s někým utkat v duelu a prohrát, je pro něj nepřijatelná. On je přece ten chytrý a nejschopnější.

Smutné je, že ani domluvu od Žanety nebyl schopný akceptovat. Na to není zvyklý. Přitom Žaneta s ním měla hodně velkou trpělivost, ale vše bylo marné.

Po 35 dnech přichází další souboj o imunitu

Bojovka byla zajímavá pro diváky i soutěžící. Švanci měl pocit, že by se mohl před novým kmenem ukázat, a tak si na svá bedra vzal zásadní část souboje. Bohužel jeho chřadnoucí organismus ho zradil a nasekal tolik chyb, že Rebelové opět prohráli.

Individuální imunita

Adam sice nemá divácky atraktivní styl hry, ale je mladý a dokáže odstřihnout problémy ve hře, protože jim moc nerozumí. To mu dává výhodu soustředění. Navíc, při individuální imunitě je to i o mladém těle, které si s vytrvalostními souboji poradí lépe. Takže náhrdelník individuální imunity už podruhé skončil na jeho krku.

Adam, jako poslušný Jirkův pejsek, by nejspíš do duelu poslal Johanku, které se Jirka bojí. Johanka nosí body, dokázala si prosadit své vaření, vrátit se z duelu, a na rozdíl od Jirky, je schopná a slušná.

 Survivor nechce mít kmen upocených chlapů, a proto bylo oznámeno, že ženy z kmene Rebelů mají na kmenové radě imunitu.

Zdánlivě banální vrtoch měl za následek Jirkův záchvat. V předtuše, že nemá nejmenší šanci se zbavit Johanky, rozhodl se říct moderátorovi, co si o jeho pravidlech myslí a odstoupil ze hry.

Všichni byli překvapení, dokonce i moderátor. Jirka, který by stejně po sloučení kmenů neměl šanci, zbaběle utekl.

To, že o něm pochvalně po jeho odchodu mluvil Martin, mělo za následek jeho nominování do boje o individuální imunitu. A Adam, který ještě nepochopil, že Jirkův pokyn na vyřazení Hrdinů už nemá moc velký smysl, nominoval Švanciho.

Ten bohužel přešel z hladového období u Hrdinů do dalšího strádání u Rebelů, takže sekání mačetou pro něj bylo ve finále rozhodující. Martin, který si neustále nárokuje více jídla a má stále na těle tukové zásoby, měl více energie.

Zdroj: TV Nova

Odchod Švanciho je smutný. Je to druhý člověk z kmene Hrdinů, který měl velkou diváckou podporu a opouští hru.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorký článek