Štěstí je krásná věc aneb koho Zdeněk Godla do filmu "protlačil"

Štěstí je krásná věc aneb koho Zdeněk Godla do filmu "protlačil"
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho očekávaná česká komedie je příjemným zpestřením končícího léta. Původní datum premiéry se kvůli pandemii koronaviru posunulo a konalo se 27. srpna. Vyrazíte do kina?

Happyend bude

Příjemná romantická komedie je počinem Jiřího Diarmaida Nováka. Nejprve se režisérské úlohy zhostil Tomáš Svoboda, ten ale musel být po těžké autonehodě nahrazen. Jeho práci převzal právě tento filmař, který má na svědomí například dokumentární seriál s Miroslavem Táborským nazvaný Národní klenoty. Proslul ale především jako jeden z režisérů kultovního Comebacku.

Novou úlohou se mu stal právě romantický příběh, ve kterém si hlavní role zahráli Petra Hřebíčková a Karel Zima. A jako správná odpočinková komedie má i tento příběh přichystán pro své diváky happyend. Jaký? Na to si počkejte do kin.

Godla příjemně překvapil

Na premiéře filmu se mnozí vyjadřovali o tom, že je dobře, že vznikají komedie. A zmiňovali také herecký výkon Zdeňka Godly, který prý opět příjemně překvapil. Natáčení probíhalo v Líšné poblíž Rokycan, poslední filmová klapka padla loni 9. června. Zdeněk Godla se zasloužil i o to, aby si ve filmu zahrála jedna romská kapela, kterou filmařům sám doporučil.

Humor na scénu!

Právě Zdeněk Godla se zasloužil i o jednu z humorných scén filmu. Hraje totiž taxikáře, který se ale zadlužil, a proto přišel o auto a nyní se musí živit jako uklízeč. Mezitím, co uklízí prostory, kolem něj jde dvojice hlavních hrdinů, kteří si odnášejí velkou sumu peněz v hotovosti. A právě on je svým vysavačem dokonale vyluxuje.

Film o tom, jak se změní život výhercům loterie, na vás právě čeká v kinech. Nenechte si ujít příjemnou komedii s jednou z nejoblíbenějších hereček současnosti v hlavní roli. Ve snímku se představí i Marek Taclík, Jan Dolanský nebo Ondřej Pavelka.