Štěpán Stránský z Ulice, milenec Terezy Jordánové

Štěpán Stránský z Ulice, milenec Terezy Jordánové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Štěpán Benoni alias Štěpán Stránský působil v Ulici krátce poté, co tento seriál vstoupil na obrazovky. Tento herec si zahrál po boku Patricie Pagáčové (dříve Solaříkové). Tito dva spolu tvořili pár, který si jako každý jiný prošel jak pěkným, tak špatným obdobím.

 

Vztah Stránského a Jordánové na počátku

Štěpán Stránský se v Ulici objevuje na počátku Ulice. Tereza Jordánová, dříve mlaďoučká, krásná slečna, se nechá od Štěpána svést. Po krátké době spolu začnou randit a Tereza se cítí jako v ráji. Je to totiž její první vážný vztah, který v Ulici zažívá. Diváci se dost často divili, že tento vztah vydržel poměrně dlouho na to, co všechno si spolu museli prožít. Štěpán po nějaké době odjíždí do zahraničí a oni dva se rozchází – v dobrém, žádné pomluvy, žádné trable. 

Štěpán zpět v Ulici

Štěpán se zpět na obrazovky vrací po roce a půl, kdy se opět setkává s Terezou a jeho kamarády (jejím bratrem, Gábinou Pumrovou a Benem Vojtíškem). Jak jsme již zmínili, ani tento vztah neminuly komplikace. Po jeho příjezdu ze zahraničí se ukáže jeho nevěra, která s Terezou pěkně zacloumá. Nebude totiž věřit tomu, že by to její kamarádce mohl udělat. 

Nevěra 

Nevěra, to je něco, co se špatně prokazuje. Každý k tomu má jiný důvod, a tak nikoho nemůžeme odsuzovat. I tak je to ale špatný čin a právě Štěpána nemine ani jeho odplata. V zahraničí byl téměř rok a půl, a tak je jasné, že se mu tam někdo zalíbil. Začal tam randit se slečnou Veronikou i z toho důvodu, že mu chyběla Tereza.

Patricie Solaříková Pagáčová - Tereza Jordánová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Snažil se tím vyplnit prázdné místečko, které mu po odjezdu v srdci zbylo. Po příjezdu do Ulice se ale začne vídat s Theou, která je právě také kamarádkou Terezy.

Několikrát spolu byli v posteli i přes to, že Štěpán i nadále udržoval vztah v zahraničí. 

To všechno se ale začalo komplikovat, když zjistil, že jeho přítelkyně v zahraničí je těhotná. I díky tomu musel své randění s Theou co nejdříve ukončit. Tereza Jordánová nevěřila vlastním očím, ale vzala to tak, jak to bylo. 

Štěpán odcestoval za svou přítelkyní zpět do zahraničí a od té doby ho v Ulici nepotkáváme. 

Štěpán Benoni a seriály

Štěpán Benoni je už zkušený herec. Nejenže si zahrál v již zmiňovaném seriálu Ulice, ale dostal se také do popředí díky seriálům Ordinace v růžové zahradě, kde působil poměrně dlouho.

I tam na nějakou dobu odcestoval pryč a když se vrátil, motal se mezi Bibi a dalšími ženami. Kvůli těmto rolím ho často lidé odsuzují a na jeho postavy jsou publikovány špatné recenze. Nenechte se ale zmást, je to pouze role! Štěpán je jinak velmi šarmantní muž. 

 

Zdroje: