Štědrý večer v Ulici přinese nejen novou píseň Pavla Callty

Štědrý večer v Ulici přinese nejen novou píseň Pavla Callty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po šesti letech čeká fanoušky Ulice vánoční speciál přímo o Štědrém večeru, a to nikoli na NovaPlus.cz nebo Voyo, ale pohodlně na Nově. Kromě krásné výzdoby se na obrazovce objeví i živé ovečky a osel. Navíc zazní nová vánoční píseň Pavla Callty.

Vytoužený návrat štědrovečerní Ulice

Bývaly doby, kdy nám rodinný seriál Ulice dělával společnost i na Štědrý večer. Přinášel právě vánoční zápletky a hřejivou náladu. Hezká tradice se ale bohužel časem změnila a v posledních letech vysílal seriál vždy jen do konce předvánočního týdne.

Možná si vzpomenete, že např. v pátek večer 21. prosince 2018 si Ulice pro diváky připravila bonusovou epizodu, jejíž děj se odehrával v Coolně a částečně u Miloše doma. U stromečku jsme se tak mohli seznámit s malým Miloškem. Jenže tento speciální díl bylo možné nalézt pouze na NovaPlus.cz, v televizi se běžně nevysílal.

Mnozí diváci tedy neměli možnost ho vidět, protože ač se to zdá neuvěřitelné, ne každý disponuje internetovým připojením.

Letos se ale televize Nova rozhodla nadělit fanouškům dárek. Po šesti letech přinese speciál, který se objeví na obrazovkách právě na Štědrý den. Jak říká kreativní producentka seriálu Silvia Klasová, i samotným tvůrcům skutečné Vánoce v Ulici chyběly, a tak výzvu přijali s nadšením. Seriál koneckonců zobrazuje všední život obyčejných lidí se všemi běžnými záležitostmi, které do něj zkrátka patří. A to jsou pochopitelně i Vánoce.

Ovce na place Ulice

Přestože se letošní vánoční speciál Ulice natáčel koncem září a začátkem října, podle slov paní producentky si celý štáb dal během příprav a natáčení mimořádně záležet, aby fanoušky okouzlil krásnou výzdobou a probudil v nich toho pravého vánočního ducha.

Vánoce
V Ulici objeví i živé ovečky a osel, Zdroj: Marcel Mondocko / Shutterstock

Podle paní Klasové se skutečně podařilo natočit díl hýřící laskavým humorem, rozzářenými světélky a radostí v dětských očích. Dodala, že se v Ulici objeví i živé ovečky a osel, zvířátka neodmyslitelně spojená s tímto svátečním časem. Co se týče samotného děje, přinese pravděpodobně to, co každého diváka napadne jako první – naše oblíbené postavy budou dělat přípravy na slavnostní večer v rodinném kruhu, ale jak to tak v Ulici bývá, ne každému plány vyjdou podle představ.

Tvůj song vánoční

Spolu se speciální epizodou Ulice vznikal i Tvůj song vánoční zpěváka Pavla Callty, jenž v seriálu hraje sympatického barmana Jonáše z hospody. Tato vedlejší a zatím nevýrazná postava je pro diváky stále tak trochu záhadou – vlastně měli možnost Jonáše zahlédnout jen párkrát. Tentokrát si ho všichni užijeme více, až bude zpívat „uliční verzi“ tak chytlavé písničky, že ji dle producentky ani nelze dostat z hlavy.

Paní Klasovou těší zejména příležitost připravit jedinečný videoklip právě pro fanoušky Ulice. Staré známé prostory se v něm objeví nádherně nazdobené a spolu s nimi nastoupí na scénu řada oblíbených tváří. Náměstí Ulice je dokonce rozpoznatelné i v originální verzi klipu. Natáčelo se však nejen v ateliérech seriálu, ale také v Moravském divadle v Olomouci.

 

Zdroje: