Kdo všechno byl v Ulici v pozici starosty?

Kdo všechno byl v Ulici v pozici starosty?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice trvá téměř 17 dlouhých let. Za tu dobu se v něm vystřídala řada postav, a to i na radnici. Kdo všechno byl v Ulici v pozici starosty? Starostů rozhodně nebylo málo.

Radek Mastný na radnici prováděl jednu křivárnu za druhou

Na radnici lze ušít spoustu věcí. Své o tom věděl také Radek Mastný (herec Pavel Novotný), který byl vlivným, avšak zákeřným politikem. V pozici radního si ho mohou diváci Ulice pamatovat s více kily a vousy. V průběhu svého působení shodil Pavel Novotný 40 kilo. K hubnutí přistoupil kvůli bolavým kolenům, kterým potřeboval odlehčit.

Radek Mastný byl v častém konfliktu s Lumírem Nyklem. Ti dva se dodnes nemusí. Jejich konflikt vyústil napadením Mastného, z kterého byl Lumír jednu chvíli podezřelý. Ukázalo se, že za útokem stála Ája, kterou Mastný vydíral.

Také Lumír byl zapletený do politiky města

V pozici starosty mohli diváci jednu chvíli vídat také Lumíra Nykla (herec Václav Svoboda). Ten se řídil opačnými pravidly než Radek Mastný, a proto si na radnici udělal spoustu přátel. Lumír Nykl pracuje na radnici dodnes, avšak už ne jako starosta, nýbrž je k ruce Standovi Hložánkovi.

Do křesla starostky usedla také Světlana Nyklová

Proč se pro pozici starostky rozhodla Světlana Nyklová (herečka Tereza Bebarová)? No protože chtěla změnu a cítila, že radnice potřebuje ženskou ruku. Volby vyhrála a na radnici udělala kus práce. V Ulici představovala ženu z Ukrajiny, která se postupem času vypracovala z ničeho k velmi vlivné pozici. Její náhlá a tragická smrt logicky zasáhla i lidi z radnice.  

Tereza Bebarová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Aktuálně radnici velí Standa Hložánek

Aktuálně je na pozici starosty Standa Hložánek (herec Miroslav Hanuš), který k práci přistupuje zodpovědně. Práci nabídl Dianě Rytířové, která mu při setkání padla do oka. Nejvíce času v práci i mimo ni tráví s Lumírem Nyklem, se kterým je jedna ruka. Ne vždy to však mezi nimi bylo takhle dobré.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text