Stallone vs. Momoa: Dva akční hrdinové proti sobě na Netflixu ve filmu „Jedna mezi oči“

Stallone vs. Momoa: Dva akční hrdinové proti sobě na Netflixu ve filmu „Jedna mezi oči“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sylvester Stallone se v brutálním akčním thrilleru „Jedna mezi oči“ ujme hvězdy „Aquamana“ Jasona Momoa. Film z roku 2012 se objevil na Netflixu a pokud máte rádi akční trháky s kvalitním obsazením, tak je pro vás tento snímek jako dělaný.

Svaly, svaly, svaly

Zní to jako absolutní sen pro každého akčního fanouška: Svaloví supermuži Sylvester Stallone a Jason Momoa se postaví proti sobě, jeden bojuje proti druhému. V případě filmu „Jedna mezi oči“, který je nyní k dispozici na Netflixu, se tento sen dokonce stává skutečností. Legendární režisér Walter Hill („48 hodin“, „Poslední Američané“) dokonce zajde tak daleko, že Rocky a Aquaman na sebe útočí barbarsky ručními sekerami!

Děj filmu

Drsný nájemný vrah James „Jimmy Bobo“ Bonomo (Sylvester Stallone) má zcela jasné zásady: Ke svým nepřátelům je vždy naprosto bezohledný, ale při jeho úkolech nesmí být zabiti nevinní lidé. Když ale jeho mladý partner zaplatí při jednom nebezpečném zásahu životem, Jimmy se rychle dostal do hledáčku ambiciózního detektiva Taylora Kwona (hvězda z „Rychle a zběsile“ Sung Kang).

Ten je momentálně v New Orleans, protože vyšetřuje starší, stále nevyřešený případ. Kwonova kolegyně byla kdysi také zavražděna a vše nasvědčuje tomu, že viníkem je Jimmy Bobo. Aby dokázal svou nevinu a také pomstil svého zabitého parťáka, spojí se Jimmy s Kwonem a společně prozkoumají stopy, které dvojici vedou cestu až k nejmocnějším lidem amerického státu.

 

 

Zdroj: