Stalker v ZOO? Byla Markova bývalka opravdu v ohrožení? Ne, jen ho chtěla zpět

Stalker v ZOO? Byla Markova bývalka opravdu v ohrožení? Ne, jen ho chtěla zpět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou z oblíbených postav, která v ZOO zažívá také zajímavé vztahové peripetie, je barman Marek, nejlepší kamarád Viky. Ale že se objeví v seriálu i jeho stalker, to jsme asi nikdo nečekali.

Marek už si zažil ve vztazích dost. Není tomu tak dávno, co se rozešel s Mínou, kterou měl sice hodně rád, ale nebyla to tak úplně holka pro něj. Lhala mu, podváděla ho, a i když ho to hodně bolelo, musel jí dát sbohem.

Všichni víme, že Marek je citlivý a hodný kluk, který by si zasloužil opravdovou lásku s někým, kdo by za to stál. Mína to bohužel nebyla. Poté, co se z jeho života vytratila, objevil se brzy někdo nový a Marek nemusel chodit ani daleko.

Asistentka jeho matky, sympatická Adélka v podání Míši Tomešové, měla na Marka docela políčeno a kroužila okolo už delší dobu. V momentě, kdy zjistila, že je Marek volný, dlouho neváhala a jednoduše ho sbalila. Marek si sice ze začátku nebyl úplně jistý, jestli je to dobrý nápad, ale Adélka je v namotávání mužů docela zběhlá, což už jsme mohli poznat při její aférce s Albertem Polákem, a tak se Marek moc bránit ani nemohl.

Všechno nasvědčovalo tomu, že se v ZOO vytváří nový pěkný vztah, dokud se na scéně neobjevila Markova dávná láska. Chodili spolu, když mu bylo asi šestnáct, a ona se potom odstěhovala do zahraničí. Veronika se ale vrátila a byla ráda, že Marka potkala, protože jak sama řekla, nemá v ČR mnoho kamarádů. Marek jí nabídl, ať se za ním staví někdy v baru. To ale nevěděl, jak rychle se toho Veronika chytne.

Hned za pár hodin se za ním do baru opravdu zastavila a rozhodně nešlo jen tak o nějaké kamarádské setkání. Rovnou totiž vybalila, co po Markovi chce. Za kým jiným si jít pro pomoc než za hodným Markem? On je totiž dobrák a každému rád vyhoví.

Když na něj navíc žena udělá psí oči a žádá o ochranu před nebezpečím, je to jasné. Údajně ji sledoval nějaký stalker, kterému nedopatřením dala číslo. Nejdřív psaní s ním byla zábava, postupně se ale ukázalo, že to není úplně nevinná hra. Veronika to navlékla tak, že se ho bojí, protože si na ni někde počká. Proto požádala Marka, aby jí pomohl, buď aby u ní přespával on, nebo aby ona mohla spát u něj. Byla to trochu nestandardní prosba, Marek ale neměl důvod jí nevěřit, hlavně když mu sama ukázala zprávy od dotyčného.

Břéťa má prošetřit případ stalkera, ale něco mu na tom nesedí. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Marek ji tedy vzal k sobě a Veronika u něj mohla přespávat na gauči. Logicky z toho nebyla moc nadšená Markova nová přítelkyně Adélka, ale Markovi věří a taky nechtěla hned ze začátku dělat žárlivé scény. Marek přiměl Veroniku, aby podala na dotyčného stalkera trestní oznámení. Ona mu ale tvrdila, že ho podala, ale ve skutečnosti se to vůbec nestalo a Veronika si jen užívala Markovu přítomnost a že u něho může bydlet.

Markovi však po rozhovoru s Břéťou Kabátem začnou docházet souvislosti a po ultimátu, které mu dá i Adélka nakonec Veroniku vykopl z bytu. Tohle byl zaručeně nejrychleji vyřešený případ stalking v seriálu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text