Srpen na Netflixu: Ochutnávka několika novinek, které můžete uprostřed léta zhlédnout

Srpen na Netflixu: Ochutnávka několika novinek, které můžete uprostřed léta zhlédnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V srpnu je nabídka přicházejících novinek poněkud chudší, ale i tak si určitě v nových titulech vyberete. Nechybí ani mimozemšťané a romantické starosti mladých lidí na prahu dospělosti.

3. 8. 2021

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron, dokumentární film Německo, 2021

Pokud jste na Netflixu viděli seriál Jak prodávat drogy přes internet (2019-2021), pak právě tento dokument zpracoval příběh, který inspiroval vznik seriálu, který má v současnosti už třetí sérii. Seriál vypráví poutavý příběh pro mladší publikum o problémech současných teenagerů. V dokumentu v režii Michaela Schmitta se divák dozví o životě Maxe S. který dokázal ze svého dětského pokoje vybudovat úspěšné drogové impérium.

3. 8. 2021

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno, dokumentární seriál USA

Co by to bylo za léto, kdybychom nespekulovali o mimozemšťanech a jejich utajených návštěvách na naší planetě. Dokumentární seriál by se měl věnovat zážitkům lidí, kteří jsou přesvědčeni, že se s cizokrajnými návštěvníky setkali.

6. 8. 2021

Hejno kobylek, horor Francie 2021

Svobodná matka, aby zachránila svou farmu před bankrotem, začíná podnikat v chovu jedlých kobylek. Brzy si s nimi vytvoří podivný, obsedantní vztah. Nejde o úplně typický horor, který by měl být prezentovaný abnormálním chováním kobylek. Velká část filmu se věnuje vztahům mezi lidmi a uvnitř rodiny. Poukazuje na vlastnosti jako je chamtivost, bezohlednost atd.

11. 8. 2021

Stánek s polibky 3

Je léto a než Elle zamíří na vysokou školu, čeká ji ještě rozhodnutí, které ji trochu komplikuje prázdninovou pohodu. Teenagerský romantický snímek navazuje na filmy Stánek s polibky a Stánek s polibky 2. Všechny tři filmy jsou inspirované stejnojmennými knihami Beth Reekles.

Jak uvádí wikipedie, třetí díl byl natočen tajně spolu s druhým dílem v roce 2019 v Jižní Africe a v obou dílech jsou hlavními postavami: Joey King jako Elle Evans (Noemova přítelkyně, Leeova nejlepší kamarádka z dětství), Joel Courtney jako Lee Flynn (Ellein nejlepší přítel z dětství) a Jacob Elordi v roli Noaha Flynna (Leoův starší bratr).

Zdroj: