Spider-Man 3: Konečně jsme se dočkali dlouho očekávaného traileru! Co nám o filmu prozradí?

Spider-Man 3: Konečně jsme se dočkali dlouho očekávaného traileru! Co nám o filmu prozradí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na třetí díl nového Spider-Mana se fanoušci už načekali hodně dlouho a konečně se blíží jeho premiéra. Sony také vydal svůj dlouho slibovaný trailer, který nás řadou věcí překvapil. Jaké zajímavosti z něj můžeme zjistit a jaké teorie si k nadcházejícímu filmu vytvořili fanoušci Marvelu?

Třetí film s Tomem Hollandem v roli Petera Parkera ponese název Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home) a je opravdu na co se těšit. To nám ostatně prozradí právě i trailer, který se na internetu objevil před pár dny a překvapil hned v několika ohledech.

Nové postavy

Trailer začíná přesně tam, kde skončil minulý film. A to po tom, co Mysterio prozradil Spider-Manovu identitu a rozšířil o něm nepravdivé informace. Kvůli tomu jsou Peter i jeho blízcí vyslýcháni policií a jeho život je plný chaosu a starostí. Z toho důvodu se rozhodne obrátit na Doctora Strange, kterého diváci v novém filmu rozhodně rádi uvidí. Daleko větší překvapení však nastane po Strangeově nepovedeném kouzlu na to, aby všichni zapomněli, že Spider-Man je ve skutečnosti Peter Parker. Rozpoutá se totiž naprostý chaos a na scéně se objeví známí záporáci, kterým se může postavit jedině Spider-Man.

Mezi nimi je totiž Doctor Octopus, známý z původní verze Spider-Mana s Tobeym Maguirem. Toho opět ztvární Alfred Molina. V traileru jste si také mohli všimnout příchodu Green Goblina a potvrzený je také návrat Electra v podání Jamieho Foxxe. Uvidíme zde tedy řadu nových, ale známých postav, které potvrzují teorii, že existují různé Marvel světy. A dva z nich se právě teď propojí.

Sinister Six a noví Avengers

Řada fanoušků si dle webu independent.co.uk také myslí, že se v novém filmu opět spojí záporácká skupina Sinister Six, která se skládá z postav ze světa původního Spider-Mana. Mezi její členy patří mimojiné i Mysterio a Vulture, které už známe z minulých dvou filmů. Uvidíme tedy, jak návrat nových záporáků skončí, ale rozhodně to bude pořádná pecka.

Někteří dokonce spekulují o tom, že se chystá nový díl Avengers, a to podle komiksové předlohy Dark Avengers, uvedl portál inverse.com. Jeho hlavním motivem je to, že se parta zloduchů pod vedením Green Goblina přestrojí za superhrdiny a postaví se právě Avengers. 

To z pouhého traileru samozřejmě zatím nemůžeme usoudit, ale když už se známí záporáci dostali do světa Avengers, nějaká ta pravděpodobnost tu je. A bezpochyby by šlo o zajímavou představu.

Návrat minulých Spider-Manů

Kvůli propojování světů a postav z předešlých Spider-Manů fanoušci přišli s teorií, že by se ve velkém stylu mohli do světa Marvelu vrátit také Tobey Maguire a Andrew Garfield, představitelé Petera Parkera v minulých filmech. To rozhodně zní zajímavě, ale Marvel se k tomu zatím nevyjádřil a to, jestli se ve filmu skutečně objeví, se nejspíš dozvíme až v kině. Bylo by to rozhodně nečekané propojení, tak uvidíme, co si o tom myslí tvůrci.

Pokud vše půjde podle plánu, na film se v kinech můžete těšit už 16. prosince. Doufejme, že do té doby Sony a Marvel vydají další ukázky, které nám z filmu odhalí ještě o trochu víc.

 

Zdroje: