Vzpomínáte si na nejulítlejší smích kadeřnice Simony z Ulice?

Vzpomínáte si na nejulítlejší smích kadeřnice Simony z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na živelnost Pavly Tomicové a její nejulítlejší smích, který kdy v Ulici zazněl? Už je to dávno, co Simona z Ulice zmizela za lepším životem s Rudolfem Hložánkem. Avšak na její smích nejde zapomenout.

Kadeřnice Simona měla energie na rozdávání

Pavla Tomicová už v Ulici nehraje, avšak na postavu rázné Simony diváci zřejmě nezapomněli. Ještě dodnes jim může v uších znít její nejulítlejší smích. Simona, ta se uměla smát na plné kolo. Vůbec ji nezajímalo, že je vždy nejhlasitější.

Ti, co ji znali, už si na její smích zvykli. Ty, se kterými ještě neměla tu čest, pokaždé maličko zaskočila. Ani z toho si však Simona hlavu nedělala. Byla rázná, živelná, energická... Zkrátka byla to Simona.

Co se její postavy týče, dodnes ji v Ulici nikdo nepřekonal. Nejblíže k ní má nejspíš Miloš Knobloch v podání herce Jiřího Štrébla. Ten je podobně jako ona velmi energický, má svou hlavu, své vtípky a ne každý ho dokáže pochopit.

Jiří Štrébl, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kadeřnice Simona nakonec našla své štěstí

Kadeřnice Simona představovala ženu, která ačkoliv měla v životě smůlu, neztrácela nadhled a optimismus. Ano, byly chvíle, kdy se i Simona ocitla na dně. Jako když jí zmizel její manžel, ona zůstala sama a myslela si, že ji láska už v životě nepotká.

Paradoxně bylo pro ni velkou smůlou, když se stalo to, v co dlouhé chvíle doufala... Pepan se vrátil. S ním už Simona nepočítala a spíše než záchranou byl pro ni přítěží. Další smůlu Simona zažívala, když se hroutilo její kadeřnictví, v němž nestíhala zastupovat všechny pozice. Ne úplně lehce snášela dřívější konflikt se ambiciózní kadeřnicí Sandrou, která do kadeřnictví jednu dobu nastoupila.

Přes všechny životní překážky byla Simona vždy přátelská a otevřená. Osud, respektive scénáristé, jí do života přivanuli lásku v podobě Rudolfa Hložánka. Ten byl bratrem radního Standy Hložánka. Byl tak trochu morous, avšak přímý chlap se srdcem na svém místě. Se Simonou jim to neklapalo na první dobrou.

Časem se však ukázalo, že ti dva k sobě patří. Vzali se a odjeli žít svůj život mimo Ulici, kde uvolnili místo dalším napínavým dějovým linkám.

Zdroj článku:
  • autorský text