Sid se rozešla s Albertem! Získá si Haďákovu přízeň?

Sid se rozešla s Albertem! Získá si Haďákovu přízeň?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid, jedna z hlavních hrdinek seriálu Zoo, konečně prohlédla, že vypočítavý sukničkář Albert se k ní nehodí. Její srdce zahořelo obdivem a láskou k chovateli hadů Adamovi, jenž ji hrdinsky zachránil před nosorožcem. O vztah s ní ale nestojí.

Hrdinský čin všechno změnil

Dramatická záchrana dítěte před stádem buvolů stačila k tomu, aby Sid změnila názor na Adama Hrušku neboli Haďáka. Vždy se k ní i k ostatním choval hrubě, ba přímo nepřátelsky, ale když se neohroženě vrhl do výběhu a riskoval život pro jiné, dokázal, že se někde hluboko pod tvrdým krunýřem chladného plaza skrývá hřejivé srdce člověka.

Poté, co se Adam postavil velké přesile zlodějů nosorožčí rohoviny a zachránil i samotnou Sid, měla dívka jasno – Haďák je hrdina! Z vděčnosti mu věnovala překvapivou pusu.

Sid konečně sundala růžové brýle

Jenže co teď? Jeden polibek nadělal nezkušené Sid v hlavě paseku a znásobil už tak nemalé pochybnosti, které měla o svém dosavadním příteli Albertovi. Toho jí kolegové ze zoo od začátku vymlouvali. Varovali ji před jeho sobeckostí a nenapravitelným flirtováním s každou sukní.

Sid si tehdy nedala říct, ale když nyní viděla, že Albert pro záchranu dítěte ve výběhu buvolů neudělal nic, uvědomila si, že možná není tak úžasný, jak si myslela. A přestože dívka dobře ví, jak těžké je někdy vyjít s Haďákem, nesnese, aby se o něm někdo vyjadřoval ošklivě. Večeře, během níž Albert Adama urážel, tak byla poslední kapkou.

Bude dívka za svou lásku bojovat?

Sid se s Albertem rozešla, protože podle ní chtějí každý od života něco jiného. Albert však prahne po penězích její bohaté rodiny. Aby vztah zachránil, pokusil se jí namluvit, že se poprvé v životě opravdu zamiloval a že ji nechce ztratit. Ujistí Sid, že na ni počká tak dlouho, dokud jí nedojde, že k sobě zkrátka patří.

Ani později ale nebude mít štěstí, když se bude nejrůznějšími způsoby snažit upoutat její pozornost. Nakonec musí přistoupit na návrh, že zůstanou přáteli.

Mezitím bude Sid usilovat o Adamovu přízeň – snad až příliš urputně. Adam má ze všeho nejraději svůj klid a dívčina ustavičná snaha zavést řeč na jejich líbání ho začne pěkně rozčilovat. Navíc je přesvědčený, že kvůli své minulosti pro ni není dobrou volbou. Podaří se mu odradit Sid dalším nepřátelským jednáním? Nebo je dívka dostatečně paličatá, aby ho přiměla dát jejich vztahu šanci?

Zdroj článku:
  • autorský text