Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili

Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stuart Bloom je majitelem obchodu s komiksy v seriálu „Teorie velkého třesku“. Z vedlejší postavy se vypracoval do hlavní role, a tak jsme se mohli o něm dozvědět o hodně víc věcí, než jsme ze začátku čekali. V průběhu let se Stuart rozrostl z plachého a rezervovaného obchodníka na právoplatného člena skupiny.

Má velmi důležitého strýce

V jedné epizodě Stuart ohromil skupinu fyziků, když jim řekl, že do obchodu přijde komiksová legenda Stan Lee na autogramiádu. Jak se pak ukázalo, Stuart má prominentního strýce, který je dermatologem celebrit. Stan Lee byl jeho pacientem, a tak toho Stuart využil a pozval Leeho do svého obchodu. Kdo ví, jaké další celebrity by se bývaly mohly na chvilku zastavit u Stuarta.

Kolik mu vlastně je?

Running gag seriálu spočívá v tom, že nikdo neví, jak je Stuart starý. Je starý jako Sheldon, nebo je starší? Ostatní ze skupiny si dělají legraci z jeho „šedé kůže“, ale i vlasy mu začnou šedivět na konci seriálu. Mimo to mu i jeho doktoři nedávají moc času kvůli diverzním nemocím. Jediné, co víme je to, že má narozeniny 7. května.

Má opravdu talent

Když se Stuart ve druhé sezóně pokusil sbalit Penny, nakreslil jí komiksový obrázek. Krásný portrét jí lichotil a následně souhlasila, že se Stuartem půjde na rande, pokud si kresbu bude moci nechat. Později jsme zjistili, že Stuart má skutečný talent na kreslení, protože navštěvoval školu designu na Rhode Islandu.

Jeho favorité jsou Leonard a Penny

Je těžké si vybrat oblíbený pár ze seriálu, Stuart ale má jasno, jaká romantická dvojice se navzájem nejvíce doplňuje. Stuart byl na rande s Amy i Penny a žil s Bernadette a Howardem, nezná tedy jen všechny kluky ze skupiny, ale i holky. Stuart řekl, že Leonard a Penny jsou nejlepší pár, které zná. Leonard pomohl Penny rozšířit její obzory a Penny přinesla do Leonardova světa více barev.